Heeft u een gebroken been door een verkeersongeval of arbeidsongeval?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!

Een gebroken been door een ongeval? Wij verhalen uw letselschade!

Van een gebroken been wordt gesproken bij een scheurtje in het bot, maar ook bij een volledige verbrijzeling van het been. Er zijn dus nogal wat gradaties in beenbreuken. Een ding hebben alle beenbreuken gelijk, er zijn pijnklachten, u kunt het been niet normaal bewegen en het been is opgezwollen. Een beenbreuk is dan ook ernstig letsel dat direct behandeling behoeft.

Een gebroken been is vaak het gevolg van een ongeval. Dit kan een aanrijding op de fiets zijn of een auto-ongeluk. Maar ook op het werk of op straat kan een ongeval gebeuren met een beenbreuk tot gevolg. Soms kunt u voor de schadelijke gevolgen van het ongeval iemand aansprakelijk stellen. Uw schade, die noemen wij letselschade, wordt dan vergoed door de letselschade verzekeraar van de aangesproken partij.

Icon

Kosteloos letselschade verhalen bij een beenbreuk

Is de breuk van uw been het gevolg van een ongeval in het verkeer of op het werk? Wat de toedracht ook is, Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij onderzoeken of uw letselschade door een beenbreuk op een aansprakelijke partij verhaald kan worden. In dat geval stellen wij een aansprakelijkstelling op en claimen wij uw letselschade, 100% kosteloos!

Bij Brugman Letselschade Advocaten kunnen wij kosteloos voor u werken omdat wij de kosten van rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Geen no cure no pay of kleine lettertjes dus gewoon 100% kosteloze rechtsbijstand door een letselschade advocaat bij u in de buurt. Want wij werken door heel Nederland. En met 8 afspraaklocaties zijn wij altijd bij u in de buurt!

Wilt u uw letselschade na een beenbreuk verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht!

Icon

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die geleden wordt als iemand bij een ongeval gewond raakt. Als er dus na een beenbreuk schade ontstaat, dan wordt dit letselschade genoemd. Het bestaat uit enerzijds kosten die door het ongeluk gemaakt worden, bijvoorbeeld het eigen risico of kosten voor de fysiotherapeut. Maar als u arbeidsongeschikt raakt door de beenbreuk, dan is er sprake van inkomensschade. Ook deze schade valt onder letselschade!

Medische kosten, inkomensschade, ziekenhuiskosten en kosten voor hulp in het huishouden of voor verzorging zijn materieel van aard. Is er echter sprake van letsel, dan is er ook recht op een smartengeld vergoeding.

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door de beenbreuk lijdt. Maar ook voor het ongemak door het gips dat u om het gebroken been heeft. Het is verder een vergoeding voor leed, verdriet en ontsierende littekens, bijvoorbeeld door de operatie van uw been.

Icon

Letselschade verhalen na een gebroken been

Is u een auto ongeval overkomen of een fietsongeluk? Of bent u op het werk gevallen? Dan kunt u in de meeste gevallen letselschade claimen. Zo is een werkgever bijna altijd aansprakelijk voor een bedrijfsongeval. En bij een verkeersongeval is er ook vaak aansprakelijkheid, zeker als iemand anders het ongeval veroorzaakt!

Fietsers en voetgangers worden door de wet nog eens extra beschermd. Wordt u dus door een auto aangereden op de fiets dan is altijd recht op een letselschade vergoeding. Ook wanneer u zelf een verkeersfout maakt door geen voorrang te verlenen of door rood te rijden!

Heeft u een gebroken been opgelopen bij een ongeval? Vraag dan een kosteloos letselschade advies bij Brugman Letselschade Advocaten aan. Wij helpen u graag en altijd geheel kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor al uw vragen en het verhalen van letselschade na een ongeluk.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met het verhalen van letselschade voor letselschadeslachtoffers. Het kan hierbij gaan om:

✅ Een verkeersongeval

✅ Een bedrijfsongeval

✅ Hondenbeten

✅ valpartijen door een ondeugdelijk wegdek

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren en deskundige letselschade advocaten die ondersteund worden door letselschade juristen. Alle letselschade specialisten hebben geruime ervaring in het verhalen van letselschade en komen gewoon bij u thuis voor een letselschade advies en het verhalen van uw letselschade bij een gebroken been!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar