Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat?

Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos!

Gratis hulp bij letselschade

Met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten krijgt u gratis hulp bij het verhalen van letselschade welke door toedoen van een ander is veroorzaakt. Onze kosten verhalen wij op de wederpartij. Bij ons dus geen ‘no-cure-no-pay’ waarbij u een flink percentage van uw letselschade moet afstaan aan u letselschadespecialist. Bij ons krijgt u dus echt gratis hulp bij letselschade!

Wilt u gratis hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neemt u dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten werken door heel Nederland, dus u kunt altijd bij ons terecht, waar u ook woont!

Gratis hulp bij letselschade door letselschade advocaat

Als u op internet het woord letselschade intikt, ziet u veel aanbieders die stellen dat ze u gratis helpen bij letselschade. Helaas zitten er tussen deze aanbieders veel cowboy’s! Achteraf blijken zij een percentage van uw schade in te houden. Ook hebben veel van deze letselschadebureaus (te) weinig kennis van letselschade waardoor u niet alle schade vergoed krijgt. U bent dan duur uit!

Al onze letselschade advocaten zijn hoog opgeleide specialisten op het gebied van letselschade. Uw advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is ook lid van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten. Daarnaast staan al onze advocaten onder streng toezicht van de Orde van Advocaten. U weet bij ons dus zeker dat u te maken heeft met een erkende, betrouwbare en deskundige specialist op het gebied van letselschade.

Wat doen wij voor u

Nadat u ons heeft ingeschakeld zorgen wij dat de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk wordt gesteld. Nadat deze persoon of diens verzekeraar de aansprakelijkheid erkend heeft, gaan wij onderhandelen over uw schade. Alle schade wordt door ons verhaald, niet alleen de geleden schade, maar ook letselschade die in de toekomst ligt. Wij helpen u bij het gehele letselschadetraject zodat u zich kunt richten op uw herstel na een ongeval.

Wilt u gratis hulp bij letselschade? Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen of een kosteloos adviesgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar