Is er bij u post traumatisch hersenletsel geconstateerd ?
Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Hersenletsel na ongeval

Bij een ongeval komen vele soorten letsel voor, een hiervan is hersenletsel. Met name in het verkeer komt hersenletsel veelvuldig voor. Het zorgt vaak voor veel beperkingen, onder andere op het gebied van werk, school en studie, maar ook bij de zelfredzaamheid. Mensen met hersenletsel hebben, met name de eerste periode na een ongeval, veel hulp nodig.

Hersenletsel is serieus letsel wat vaak voor lange tijd aanhoudt en soms zelfs voor permanente hersenschade zorgt. Het is daarom van groot belang dat u zich bij hersenletsel na ongeval laat adviseren en begeleiden door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Letselschadebureaus en niet gespecialiseerde advocaten zijn vaak niet voldoende gespecialiseerd om letselschade bij een hersenletsel na ongeval adequaat en volledig te verhalen. Dit heeft als gevolg van u als letselschadeslachtoffer met schade blijft zitten en dit kan grote gevolgen voor u hebben.

Is er bij u sprake hersenletsel na een ongeval en wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van complexe letselschadezaken. Wij weten de route om u goed bij te kunnen staan bij hersenletsel na een ongeval. Bel of mail ons gerust voor een kosteloos advies of voor vragen: 0800 278 4626 (gratis).

Letselschade bij hersenletsel

Hersenweefsel kan beschadigd raken als het hoofd een klap krijgt, bijvoorbeeld omdat u bij een ongeval met uw hoofd op de grond valt of tegen een auto aanvalt. Er kan dan schade ontstaan aan uw hersenen of bloedvaten die uw hersenen zuurstof geven raken beschadigd raken. Er is dan sprake van post- traumatisch hersenletsel.

Post traumatisch hersenletsel kan grote gevolgen hebben. Deze gevolgen kunnen tijdelijk zijn, zoals bij een hersenschudding, maar er kan ook sprake zijn van chronisch hersenletsel. In dit laatste geval is er sprake van blijvend letsel met daarbij blijvende beperkingen. Deze beperkingen kunnen tot schade leiden. We spreken dan van letselschade.

Is er bij u sprake van een hersenschudding? Dan spreken wij van licht post- traumatisch hersenletsel. Duren de klachten langer dan 3 maanden, dan is er sprake van commotio cerebri.

Van middelzwaar en ernstig hersenletsel spreken wij als er sprake is van een hersenkneuzing. Vaak zie je bij een hersenkneuzing dat er de klachten en beperkingen groot zijn en zorgen voor veel schade, met name in het werk of op het gebied van studie.

Verhalen letselschade na hersenletsel

Verhalen van letselschade na hersenletsel is complex. Vaak is er namelijk niet alleen sprake van veel beperkingen, maar ook van blijvende beperkingen. En dit betekent dat er ook sprake is van toekomstige schade. Deze schade brengen wij bij Brugman Letselschade Advocaten in kaart samen met onze eigen medisch adviseur. Dit is een revalidatiearts met geruime ervaring met patiënten met hersenletsel. Samen met hem bepaalt uw letselschade advocaat waar rekening mee gehouden moet worden. Zo zorgen wij er voor dat uw letselschade voortvarend, volledig en toekomstgericht verhaald wordt. U hoeft zich dan in ieder geval financieel nergens zorgen om te maken.

Bij hersenletsel na ongeval komen diverse schadeposten kijken. Er zijn twee hoofdcategorieën, materiële schade en smartengeld. Bij de eerste groep gaat het om schade die op geld waardeerbaar is. De grootste schadepost is uw inkomen. Bent u nog aan het studeren als uw hersenletsel na ongeval overkomt, dan kan er sprake zijn van studievertraging als u door het hersenletsel later op de arbeidsmarkt kunt komen. Is er sprake van volledige en voortdurende arbeidsongeschiktheid tijdens de studie, dan moeten wij uw loopbaan schattenderwijze in kaart brengen om uw letselschade te verhalen.

Was u al aan het werk toen u hersenletsel na een ongeval opliep en raakt u arbeidsongeschikt? Dan vergelijken wij uw inkomen voor het ongeval met uw inkomen na het ongeval. Het verschil de schade die wij voor u verhalen. Daarbij kijken wij ook naar pensioenschade, uw loopbaanperspectief en eventuele eindejaarsuitkeringen en bonussen. Ook een geldende CAO kan van belang zijn om uw letselschade bij hersenletsel te bepalen.

Uiteraard zijn er nog veel meer schadeposten dan het verlies aan verdien vermogen alleen. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten adviseren u hier graag over. Neemt u een eens contact met ons op voor een volledig vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor:  0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een begrip als het om het verhalen van letselschade gaat. Al meer dan 10 jaar staan wij slachtoffers van verkeersongevallen en bedrijfsongevallen bij. De oprichten van ons kantoor, mr. Friso W. Brugman is zelf slachtoffer van letselschade en heeft zich toegelegd op het verhalen van letselschade bij hersenschade. Friso Brugman hielp al vele mensen met hersenletsel na ongeval, van licht tot zeer zwaar hersenletsel. Samen met onze medisch adviseur maken wij voor een een persoonlijk plan van aanpak voor het toekomstgericht verhalen van uw letselschade bij hersenletsel. U weet dan zeker dat u zich in de toekomst geen financiële zorgen hoeft te maken.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze letselschade advocaat gespecialiseerd in letselschade? Neemt u dan contact met Friso Brugman op: 0800 278 4626 (gratis) of mail hem direct via f.brugman@brugmanlsa.nl. Hij komt graag bij u thuis om u te adviseren en uw vragen bij hersenletsel na ongeval te beantwoorden.

Friso Brugman, Letselschade advocaat

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar