Lijdt u schade door een ongeval of medische fout?
Wij helpen u kosteloos!

Kosteloze rechtsbijstand

Advocaten zijn duur, zo denken mensen soms. En in veel gevallen is dit ook zo. Maar bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten is dit gelukkig anders. Want wij werken op een enkele uitzondering volledig kosteloos voor u. U betaalt ook geen percentage van uw schade. Wij verhalen namelijk uw letselschade en de kosten voor rechtsbijstand op de aansprakelijke partij!

Een gratis advocaat, hoe zit dat dan?

Een ervaren en deskundige letselschade advocaat die gratis voor mij werkt, kan dat wel? Ja dat kan! In het Burgerlijk Wetboek is dit namelijk opgenomen. Volgens de wet heeft u namelijk als slachtoffer van een ongeval of medische fout recht op een kosteloze letselschade advocaat. De enige voorwaarde is dat de aansprakelijkheid erkend is. En omdat meer dan 99% van het aantal letselschadeclaims zonder tussenkomst van de rechter geregeld wordt, werkt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten eigenlijk altijd kosteloos voor u.

De aansprakelijkheid staat nog niet vast, wat nu?

Geen probleem! Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u ook als de aansprakelijkheid nog niet erkend is. De eerste 3 uur van onze rechtsbijstand nemen wij voor onze rekening. Wordt de aansprakelijkheid erkend, dan verhalen wij onze kosten gewoon alsnog op de aansprakelijke partij. Erkent de wederpartij niet? Dan hoeft u ons niets te betalen. Dit is alleen anders als wij gaan procederen voor u. Maar uiteraard informeren wij u hierover tijdelijk. Wilt u niet procederen? Geen probleem, u bent ons dan helemaal niets verschuldigd.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar