Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Wat is een letselschade advocaat?

Op internet komt u veel aanbieders tegen voor het verhalen van letselschade. Vaak gaat het om letselschadebureaus. Maar ook komt u enkele letselschade advocaten tegen. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar letselschade advocaten. Maar wat is een letselschade advocaat? En wat is het verschil tussen een letselschade advocaat en een letselschadebureau?

Een letselschade advocaat is een advocaat die zich gespecialiseerd heeft in het letselschaderecht. Maar niet iedere advocaat mag zich letselschade advocaat noemen. Deze titel is voorbehouden aan een groep van circa 300 advocaten in Nederland die lid zijn van de LSA, de Vereniging van Letselschade Advocaten. Een advocaat mag lid worden van de LSA als hij aan strenge voorwaarden voldoet. Zo moet een letselschade advocaat ten minste 5 jaar ervaring hebben in het verhalen van letselschade. Daarnaast dient hij een speciale opleiding te volgen, de Grotius opleiding Personenschade.

Als een letselschade advocaat eenmaal is toegelaten tot de LSA, dient hij of zij zich jaarlijks bij te scholen. Er is een verplichte opleiding en de letselschade advocaat moet daarnaast nog diverse cursussen en opleidingen volgen om zijn kennis bij te houden.

Een letselschade advocaat verhaalt kosteloos uw letselschade

Er wordt vaak gedacht dat een letselschade advocaat duur is. Maar niets is minder waar. De wetgever acht het namelijk van belang dat slachtoffers van ongevallen en medische fouten worden beschermd. Daarom staat in de wet dat u recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat! De kosten van uw letselschade advocaat worden betaald door de aansprakelijke partij!

Verschil letselschade advocaat en letselschadebureau

Naast letselschade advocaten zijn er ook letselschadebureaus en letselschade juristen. Op internet vindt u er talloze van. Zij claimen uw schade gratis te verhalen. Veel van deze letselschadebureaus werken echter op basis van no-cure-no-pay. Dit betekent dat u een percentage van uw letselschade af moet dragen aan het letselschadebureau. Deze letselschadebureaus werken dus helemaal niet kosteloos.

Bij een letselschade advocaat weet u zeker dat u geholpen wordt door een specialist. Bij letselschadebureaus werken geen advocaten. U wordt vaak zelfs niet eens bijgestaan door een jurist! Het gaat dan ook vaak heel erg fout bij letselschadebureaus. Hier bent u als letselschadeslachtoffer de dupe van. Wij adviseren u dan ook bij letselschade een letselschade advocaat in de arm te nemen!

Neem contact op met uw letselschade advocaat

Lijdt u schade door een ongeval of medische fout? Neemt u dan gerust contact met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag en doen dit geheel kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar