Maakt u kosten als gevolg van een ongeval of medische fout?
Neem contact op voor gratis hulp!

Kosten verhalen letselschade

Mensen denken vaak dat het verhalen van letselschade door een ervaren en deskundige letselschade advocaat veel geld kost. Er wordt daarom vaak gekozen voor een letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar. In werkelijkheid is een letselschade advocaat helemaal niet duur. In de meeste gevallen is het verhalen van letselschade door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten zelfs kosteloos. Op grond van het Burgerlijk Wetboek heeft u namelijk recht op een kosteloze letselschade advocaat om uw schade op de aansprakelijke partij te verhalen. Dit recht is opgenomen in artikel 6:96 

Als vermogensschade komen mede voor vergoeding in aanmerking: a. redelijke kosten ter voorkoming of beperking van schade die als gevolg van de gebeurtenis waarop de aansprakelijkheid berust, mocht worden verwacht; b. redelijke kosten ter vaststelling van schade en aansprakelijkheid; c. redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte.

Kosteloos laten verhalen bij letsel door een letselschade advocaat!

Advocaatkosten vallen onder sub c van voornoemd artikellid. Het houdt in dat indien er iemand aansprakelijk is voor uw letselschade, naast uw schade ook de advocaatkosten door de aansprakelijke partij betaald moeten worden. In de meeste gevallen werkt u letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten dus kosteloos voor u.

De enige voorwaarde voor het kosteloos verhalen van uw letselschade is dat er iemand voor uw schade aansprakelijk is. Dit staat vaak snel vast. Als iemand u aanrijdt, is deze persoon immers aansprakelijk voor de door u geleden schade. Maar zelfs als er geen aansprakelijke partij (bekend) is, heeft u in de volgende gevallen recht op de hulp van een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten:

– U bent als voetganger of fietser betrokken bij een verkeersongeval waarbij een motorvoertuig betrokken is. Ook als u zelf verantwoordelijk bent voor de aanrijding heeft u recht op ten minste 50% van uw schade en 50% van de advocaatkosten. Bij Brugman Letselschade Advocaten betaalt u echter niets voor onze dienstverlening!

– Als u bent aangereden door een auto of ander motorvoertuig en deze is doorgereden, niet verzekerd of gestolen. Het Waarborgfonds betaalt dat uw schade en de advocaatkosten.

Brugman Letselschade Advocaten verhaalt kosteloos uw letselschade

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken de letselschade advocaten altijd kosteloos voor u. Vraagt u naar de voorwaarden. Neem contact met ons op via 0800 278 4626 of per mail voor kosteloos advies over letselschade of voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar