Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Haarlem

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeluk in de regio Haarlem en heeft u aan dit ongeluk letsel overgehouden? De veroorzaker van een verkeersongeluk is in Nederland aansprakelijk voor uw schade. Het is natuurlijk belangrijk dat u na het verkeersongeluk direct medisch onderzocht wordt. Ook erg belangrijk is dat u vrij snel contact zoekt met een letselschade advocaat, die u kan helpen met het verhalen van uw schade bij de aansprakelijke partij. Wilt u informatie over kosteloze rechtsbijstand? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

Letsel verkeersongeluk Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland. In en rondom deze grote stad bevinden zich iedere dag ontzettend veel verkeersdeelnemers. Dat zorgt helaas ook voor heel erg veel verkeersongelukken in de regio Haarlem. Als gevolg van een verkeersongeval kan het slachtoffer ontzettend veel klachten oplopen. Een veel voorkomend soort letsel is bijvoorbeeld whiplash. Dit zijn de zogeheten: kop-staart-botsingen. Bij ongeveer 40% van de verkeersongevallen is er sprake van whiplashklachten. De schade die men lijdt als gevolg van dit letsel blijkt in de praktijk soms lastig te verhalen. Het is daarom aan te raden om een gespecialiseerde letselschade advocaat in de arm te nemen.

Letselschade advocaat Haarlem

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn zeer ervaren en kundige letselschade advocaten werkzaam. Deze advocaten zijn goed bekend in de regio Haarlem. Wij komen dan ook graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en kunnen u dan direct adviseren over een plan van aanpak. De heer mr. F.W. Brugman is een echte specialist op het gebied van letselschade. Hij is ook lid van de LSA. Dit is een beroepsvereniging voor letselschade advocaten, waarbij je voor lidmaatschap moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het is belangrijk om snel na het ongeval de veroorzaker van het verkeersongeluk aansprakelijk te stellen voor de materiële en immateriële (smartengeld). Dit zal in de praktijk voornamelijk met de verzekeraar van de bestuurder zijn.

Contact

Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk en wilt u al uw schade zo optimaal mogelijk verhalen bij de veroorzaker van dit ongeval? Dit kan in veel gevallen zonder dat het u geld kost. Wilt u informeren naar de mogelijkheden. Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten via 0229-507903 of contact@advocatenkantoorbrugman.nl.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar