Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Velsen

Bent u woonachtig in Velsen en is u een verkeersongeluk overkomen? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Als u gewond bent geraakt bij een ongeval, dan spreken wij over letselschade. Indien een ander voor het ontstaan van een ongeval verantwoordelijk is, dan heeft u recht op vergoeding van uw letselschade.

Bij letselschade kunt u ten eerste denken aan de medische kosten die u als gevolg van het ongeval in Velsen lijdt. U bent immers bij na een verkeersongeluk veelal uw eigen risico kwijt als u bij een arts komt. Zijn deze kosten vaak nog wel te overzien, het wordt anders als u ook arbeidsongeschikt bent geraakt bij het verkeersongeluk. Of als u verzorging of hulp in het huishouden nodig hebt. De schade loop dan al snel op.

Letselschade verkeersongeluk Velsen

Het maakt voor uw recht op schadevergoeding uit of u als bestuurder van een motorvoertuig een ongeval overkomt of als als inzittende, voetganger of fietser. Bent u namelijk als voetganger of fietser betrokken bij een ongeval in Velsen, dan heeft u altijd recht op ten minste 50% van uw schade. Ook als u zelf ook een verkeersfout heeft gemaakt. Dit is alleen anders bij overmacht aan de zijde van de bestuurder van het motorvoertuig.

Bij kinderen tot 14 jaar kan de bestuurder van het motorvoertuig zelfs geen beroep doen op overmacht. Kinderen tot jaar hebben zelfs recht op vergoeding van 100% van hun schade, ook al zijn zij onvoorzichtig geweest. Slechts bij bewuste roekeloosheid is dit anders. Dat komt echter bijna nooit voor.

Verkeersongeluk met motorvoertuig

Bent u als bestuurder van een motorvoertuig betrokken bij een verkeersongeluk, dan heeft u alleen recht op schadevergoeding als een ander de aanrijding veroorzaakt heeft. Bent u echter inzittende, dan heeft u meestal weer wel recht op volledige schadevergoeding. Ook als u in het motorvoertuig zat waarvan de bestuurder een fout heeft gemaakt.

Contact

Woont u in Velsen en lijdt u schade als gevolg van een verkeersongeluk? Neemt u dan contact op met onze letselschade advocaat in de regio Velsen via: 0800-2784626 of per mail. wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar