Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letsel verkeersongeluk Wognum

Als u in het Westfriese Wognum woont en u bent het slachtoffer van een verkeersongeluk, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Indien een ander namelijk verantwoordelijk is voor het verkeersongeluk, dan moet deze persoon uw schade betalen. In Wognum kunt u voor het verhalen van uw letselschade als gevolg van een verkeersongeluk terecht bij Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten helpen u graag. Zij verhalen uw letselschade als gevolg van een ongeluk Wognum op de aansprakelijke partij. En dat zonder dat u kosten maakt. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten werken namelijk meestal volledig kosteloos voor u!

Is u een verkeersongeluk overkomen in Wognum of woont u in Wognum en is u een verkeersongeval overkomen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Letselschade verkeersongeluk Wognum

Een verkeersongeluk Wognum kan vervelende gevolgen voor u hebben. Zeker als u gewond bent geraakt. De schade die u dan lijdt door het verkeerongeval noemen wij letselschade. Deze schade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Ook wel smartengeld genaamd. Smartengeld is de vergoeding van de pijn en het verdriet welke u door het verkeersongeluk Wognum lijdt.

Letselschade na verkeersongeluk

De materiële schade kan bij een verkeersongeluk oplopen. Zo bent u al snel uw eigen risico kwijt als u per ambulance naar het ziekenhuis bent gebracht. Ook als u door een specialist in het ziekenhuis gezien wordt bent u het volledige eigen risico al verschuldigd.

Naast medische kosten zoals het eigen risico zijn er andere schadeposten. Zo kunnen er kosten voor verzorging in het ziekenhuis of bij u thuis zijn. Soms heeft u zelfs hulp in het huishouden nodig omdat u dit (tijdelijk) niet zelf komt.

Helaas komt ook arbeidsongeschiktheid door een ongeval voor. U zit dan thuis in Wognum zonder werk. Krijgt u niet volledig doorbetaald, dan is er sprake van schade. Bent u 1 jaar ziek, dan hoeft uw werkgever u vaak nog maar 70% door te betalen. Na 2 jaar komt u in aanmerking voor een uitkering van het UWV. Deze is vaak maar 70 tot 75% van uw laatstverdiende loon. Uw letselschade loopt dan enorm op.

Contact

Wilt u na een ongeval in Wognum uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op via het kosteloze telefoonnummer: 0229 507903 of stuur ons een mail!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar