Lijdt u in Beverwijk letselschade door een ongeval of medische fout? Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten hebben de kennis in huis om uw letselschade in Beverwijk voor u te verhalen. En dit geheel kosteloos! Geen no-cure-no-pay waarbij u een percentage van uw letselschade afdraagt, maar echt helemaal kosteloos. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. Zo simpel is het!

Kosteloos verhalen letselschade Beverwijk

Een ongeval is snel gebeurd, het herstel van het letsel duurt echter vaak lang. U bent onder medische behandeling, u kunt niet werken en uw taken in het huishouden moeten worden overgenomen. Dat is heel vervelend, maar u lijdt hierdoor ook schade. De schade die u in Beverwijk na een ongeval of medische fout lijdt, noemen wij letselschade.

Is er iemand verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden. En onze letselschade advocaten doen dit graag voor u en dus helemaal kosteloos. Zo kunt u zich op uw revalidatie richten terwijl wij zorgen dat alle gemaakte kosten en geleden schade verhaald wordt op de aansprakelijke partij.

Uw letselschade advocaat in Beverwijk is een echte specialist!

Wellicht zijn wij niet het eerste advocatenkantoor wiens website u bezoekt. Of misschien bent u ook al op een website van een letselschadebureau in de buurt van Beverwijk wezen kijken. Bij letselschadebureau’s werken alleen geen advocaten. En op de meeste advocatenkantoren geen advocaten gespecialiseerd in letselschaderecht.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. Wij zijn niet alleen aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten, de NOVA, maar dragen ook het specialistenkeurmerk van de NOVA! En uw letselschade advocaat in Beverwijk is ook lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten. Dit is een specialistenvereniging waarvan alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten lid mogen worden. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres in Beverwijk voor het verhalen van uw letselschade!

Laat uw letselschade verhalen door onze letselschade advocaten in Beverwijk!

Bent u gewond geraakt bij een ongeval of medische fout en wilt u uw letselschade in Beverwijk verhalen op de aansprakelijke persoon? Neemt u dan contact met ons op via de mail of bel onze letselschadehulplijn: 0800 278 4626. Wij helpen u graag!

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar