Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Haarlemmermeer

Woont u in de gemeente Haarlemmermeer en bent u gewond geraakt bij een verkeerongeval of bedrijfsongeval? Of u nu in Hoofddorp, Nieuw- Vennep, Badhoevedorp of een andere plaats in Haarlemmermeer woont, uw Letselschade advocaat Haarlemmermeer verhaalt kosteloos uw schade!
Zodra aansprakelijkheid een feit is, verhaalt uw Letselschade advocaat Haarlemmermeer namelijk al uw schade. Daar vallen ook de advocaat kosten onder. In de meeste gevallen is de rechtsbijstand in Hoofddorp, Nieuw- Vennep, badhoevedorp of een van de andere plaatsen in Haarlemmermeer dus volledig kosteloos voor u.

Letselschade advocaat Haarlemmermeer

Bij Brugman Letselschade Advocaten zorgen wij ervoor dat een van onze letselschade advocaten binnen 48 uur bij u thuis komt. In spoedgevallen kan dit zelfs dezelfde dag nog! Wij begrijpen namelijk hoe ingrijpend een ongeval voor u kan zijn. Het is dan van belang dat u zich volledig kunt richten op uw herstel. De financiële afwikkeling verzorgen wij. Onze Letselschade advocaat in Haarlemmermeer gaat direct voor u aan het werk. De al geleden schade wordt direct op de aansprakelijke partij verhaald. Bij verkeersongevallen is dit de verzekeraar van het voertuig dat u heeft aangereden. Bij een bedrijfsongeval is de werkgever schadeplichtig. Uw werkgever is meestal verzekerd tegen aansprakelijkheid.

Verkeersongeval met Whiplash

Een veelvoorkomend letsel bij verkeerongevallen is een whiplash. Wij spreken van een whiplash als u aan het ongeval nekpijn heeft overgehouden. Het verhalen van schade als gevolg van een whiplash is niet eenvoudig. Uw letselschade advocaat voor de gemeente Haarlemmermeer van ons kantoor is een specialist op het gebied van whiplashletsel. Neemt u daarom bij een whiplash contact op met mr. Friso W. Brugman voor een kosteloos adviesgesprek.

Gratis second opinion

Loopt uw letselschade dossier bij een andere letselschade advocaat, letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar? Als u vindt dat het te lang duurt voordat er resultaat geboekt wordt, neemt u dan contact met ons op. Wij bestuderen kosteloos uw dossier en geven u een advies. Indien gewenst nemen wij uw dossier over van uw huidige rechtsbijstandsverlener.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar