Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Langedijk

Is u een ongeval overkomen en bent u hierbij gewond geraakt? Uw letselschade advocaat Langedijk verhaalt kosteloos uw schade! Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Zodra de aansprakelijkheid namelijk door de verzekeraar erkent is, betaalt de aansprakelijke partij namelijk de kosten van uw letselschade advocaat Langedijk!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten komt graag bij u thuis in Langedijk om over de gevolgen van het ongeval te praten. Uiteraard bent u ook op ons kantoor van harte welkom. Als u belt met 0800- 2784626 dan plannen wij direct een vrijblijvende afspraak voor u in. Mailen kan natuurlijk ook. Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Onze kantoren vindt u in Wognum (West-Friesland), Hoorn, Alkmaar en Purmerend. Onze letselschade advocaten zijn dus altijd dichtbij voor u in Langedijk!

Letselschade advocaat Langedijk

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten is werkzaam in Langedijk. Hij of zij is altijd bereikbaar voor u. Omdat wij in een persoonlijk contact geloven, heeft u bij ons een vaste letselschade advocaat. Dat klinkt logisch, maar bij veel letselschadebureaus of de rechtsbijstandsverzekeraar is dit wel anders. Zodra u ons de opdracht heeft gegeven om uw schade als gevolg van het ongeval te verhalen, gaan wij voor u aan het werk. De aansprakelijke partij wordt aansprakelijk gesteld. Tijdens de intake wordt de eerste schade begroot. Op basis van deze begroting wordt een voorschot op de totale schade gevraagd. U hoeft dus niet met schade te blijven zitten!

arbeidsongeschiktheid en smartengeld

Na een ongeval komt u met schade te zitten. Dit kunnen medische kosten zijn (eigen risico) en reiskosten. Bij ernstig letsel is er soms sprake van kosten voor verzorging thuis of zelfs arbeidsongeschiktheid. U lijdt dan inkomensschade. Of u nu een verkeersongeval of bedrijfsongeval is overkomen, onze letselshade advcoaat in Langedijk helpt u bij het verhalen van uw schade!

Bovenstaande schade is materiële schade. Naast materiële schade is er ook smartengeld. Dit is een vergoeding voor de door u geleden pijn door het ongeval. Ook hier heeft u recht op als u bij een ongeval gewond bent geraakt.

Contact

Bent u gewond geraakt bij een ongeval? Neemt dan contact op met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag! Bel nu voor een kosteloos adviesgesprek of mail ons!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar