Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Nieuw-Vennep

Bent u woonachtig in Nieuw-Vennep en bent u slachtoffer geworden van een ongeval? In de meeste gevallen heeft u recht op kosteloze bijstand van een letselschade advocaat in de regio Nieuw- Vennep. Een advocaat kan u helpen bij het verhalen van uw schade. Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn meerdere gespecialiseerde letselschade advocaten werkzaam. De heer mr. F.W. Brugman is tevens lid van de vereniging van letselschade advocaten (LSA). Voor het lidmaatschap van deze vereniging gelden de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Onze gespecialiseerde letselschade werken ook in Nieuw-Vennep. Wilt u uw schade als gevolg van het ongeval kosteloos laten verhalen door een specialist? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Letselschade advocaat Nieuw-Vennep

Als u schade lijdt als gevolg van een bedrijfs- of verkeersongeval heeft u recht op vergoeding van deze schade. Het letselschadetraject is echter niet eenvoudig. De eerste belangrijke stap is het in kaart brengen van de letselschade en het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval. Onze letselschade advocaat komt voor dit eerste gesprek graag bij u thuis in Nieuw-Vennep. Bij letselschade moet u denken aan zowel materiële als immateriële schade. Onder materiële schade worden bijvoorbeeld reiskosten, medische kosten en inkomensschade verstaan. Ook het niet langer kunnen leveren van uw bijdrage aan het huishouden valt onder materiële schade. Immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is een vergoeding voor de door u geleden pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Vergoeding van uw letselschade

Na het eerste gesprek gaat onze letselschade advocaat voor u aan de slag. De veroorzaker van het ongeval wordt direct aansprakelijk gesteld en geïnformeerd over de door u geleden schade. Er kan dan ook al om een voorschot verzocht worden. Pas als de totale schade inzichtelijk is geworden, zal uw letselschade advocaat Nieuw- Vennep in onderhandeling treden over een eindbedrag. Gedurende dit gehele traject zullen wij u informeren over de stand van zaken. Een persoonlijke aanpak staat namelijk hoog bij ons in het vaandel.

Contact

Heeft u vragen over het letselschadetraject? Of wilt u informeren naar de mogelijkheden voor onze kosteloze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.Onze medewerkers staat iedere werkdag van 8.00 uur tot 17.30 uur telefonisch voor u klaar via het telefoonnummer: 0229507903.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar