Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat bij u in de buurt?

Gratis hulp letselschade advocaat Vlaardingen

U bent slachtoffer van een ongeluk. Of u nu verkeersslachtoffer of slachtoffer van een bedrijfsongeval of hondenbeet bent, u kunt aan een ongeval letsel overhouden. Als gevolg van dit letsel maakt u kosten en lijdt u schade. Er is dan sprake van letselschade. Een letselschade advocaat in Vlaardingen kan u dan helpen bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke persoon of diens letselschade verzekering.

Letselschade claimen gebeurt door het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief. Daarnaast dient er een schadestaat opgesteld te worden en onderhandelt te worden met een letselschade jurist van de verzekering over de hoogte van uw schadevergoeding. Een letselschade claim indienen is dus niet zo eenvoudig. Gelukkig kan een letselschade advocaat in Vlaardingen u helpen en zorgen dat de schade vergoed wordt.

Kies een letselschade advocaat in Vlaardingen als belangenbehartiger

Na een aanrijding of ongeluk op het werk komt er veel op u af. Van het 1 op het andere moment krijgt u te maken met letsel en alle klachten en beperkingen van dien. En dan heeft een letselschadezaak ook nog eens financiële gevolgen.

Een letselschade advocaat in Vlaardingen als belangenbehartiger heeft veel voordelen. U hoeft zich dan niet bezig te houden met het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij voor u. En wij hebben onze eigen medisch adviseur die u kan helpen bij het vinden van de juiste medische zorg. Met een letselschade advocaat in Vlaardingen staat u dus sterk.

Beste letselschade advocaat in Vlaardingen

Een fietsongeluk, auto ongeluk, scooterongeluk of hondenbeet kan dus grote financiële gevolgen hebben. Want de schade kan enorm oplopen. Denk bijvoorbeeld aan het eigen risico, kosten voor hulp in het huishouden en inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Dan wilt u uiteraard een top letselschade advocaat, of nog beter, de beste letselschade advocaat in Vlaardingen! Maar wat is dit, de beste letselschade advocaat?

Wellicht heeft u al even op internet gezocht. U ziet dan dat er veel aanbieders zijn die stellen uw letselschade gratis te verhalen. Het gaat dan vaak om een letselschade jurist of een letselschadebureau. Maar helaas is letselschade specialist geen beschermd beroep. Iedereen mag zich letselschade expert noemen.

Wilt u echt een goede belangenbehartiger, kiest u dan voor een letselschade advocaat in Vlaardingen. Een letselschade advocaat is namelijk verplicht zich te houden aan strenge regels. Kiest u voor een LSA advocaat van ons advocatenkantoor, dan weet u dat de letselschade advocaat ook ten minste 7 jaar ervaring in het verhalen van letselschade heeft. Daarnaast is deze advocaat gespecialiseerd in letselschade gehouden jaarlijks opleidingen op het gebied van letselschade te volgen.

Wilt u hulp van de beste letselschade advocaat in Vlaardingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Direct antwoord op uw vraag? Stel hem dan via whatsapp!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Second opinion letselschade advocaat

Heeft u al een letselschadezaak lopen bij een rechtsbijstandsverzekering, letselschade bureau of andere letselschade advocaat in Vlaardingen, maar bent u niet tevreden? U kunt bij onze letselschade advocaat in Vlaardingen ook terecht voor een second opinion. Een ervaren en deskundige letselschade advocaat bestudeert kosteloos uw letselschadedossier en brengt een advies uit. Indien gewenst kunnen wij na deze second opinion uw letselschadezaak door ons advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade laten overnemen.

Wie is uw letselschade advocaat?

Bij ons advocatenkantoor werken momenteel 10 letselschade advocaten en 15 letselschade juristen, ondersteund door meerdere juridisch medewerkers. Er zijn ook 3 LSA advocaten aan ons kantoor verbonden en een Nivré expert. LSA advocaat in een titel voor letselschade advocaten met meer dan 5 ervaring in het verhalen van letselschade na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval.

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Wilt u ons team ontmoeten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Klik hier voor het gehele team van ons in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor!

Letselschade door een auto botsing

Bent u betrokken geraakt bij een auto botsing? Dan is de vraag of u in aanmerking voor schadevergoeding komt. Dit is in veel gevallen inderdaad het geval

 1. u bent betrokken bij een aanrijding buiten uw schuld;
 2. als u passagier was in de auto die bij het auto ongeluk betrokken was;
 3. indien u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding op grond van de svi verzekering.

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Dit betekent dat uw de letselschadeclaim rechtstreeks in kunt dienen bij de autoverzekering. Deze verzekering betaalt uw letselschade, maar ook de buitengerechtelijke kosten. Dit betekent dat ook de advocaatkosten vergoed worden. Uw letselschade advocaat in Vlaardingen kan u dus kosteloos helpen bij het verhalen van letselschade.

Schadevergoeding bij bedrijfsongeval claimen

Of het nu gaat om het voldoen aan de zorgplicht van de werkgever of een fout van een collega, uw werkgever is bijna altijd aansprakelijk voor letselschade. Is u dus een ongeluk op het werk overkomen, bijvoorbeeld een val van een stijger of ladder, dan kunt u waarschijnlijk de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade.

Bij een bedrijfsongeval komen er allerlei vragen naar boven:

Zoals hiervoor al duidelijk is geworden is de werkgever bijna altijd aansprakelijk voor een bedrijfsongeval. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Bent u bij een bedrijfsongeval uitzendkracht? Ook dan is de werkgever aansprakelijk, evenals het uitzendbureau. Een werkgever is dus aansprakelijk voor een schade van een werknemer, ook als deze niet in dienst is.

Wist u dat een werkgever ook aansprakelijk is voor schade veroorzaakt door een werknemer? Op grond van de wet is de werkgever gehouden de letselschade van een derde te vergoeden als een medewerker schade veroorzaakt. Dus ook als u schade lijdt door een fout van een collega.

Wilt u hulp van een letselschade advocaat in Vlaardingen voor het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Aansprakelijkheid voor dieren

Bent u gebeten door een hond of is uw kind gebeten door een hond? Op grond van artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek (BW) is de hondenbezitter aansprakelijk voor uw letselschade. De aansprakelijkheid voor dieren is een risico aansprakelijkheid. Dit houdt in dat de bezitter van een dier altijd aansprakelijk is, wat er ook gebeurd. Dus ook al kan de ruiter niks doen aan de trap van een paard, is de ruiter bezitter van het paard dan dient deze de letselschade te vergoeden.

Er is 1 uitzondering, bij een val van een paard blijft de schade in beginsel bij de ruiter, ook al is het paard van iemand anders. Wel is het zo dat in de rechtspraak vaak ten minste 50% van de letselschade van het slachtoffer vergoed dient te worden door de bezitter van het paard. Dit geldt ook als het gaat om een manegepaard. Dan is de manege aansprakelijk voor ten minste 50% van de letselschade.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Vlaardingen

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Vlaardingen? Ons team van letselschade specialisten helpt u graag. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en onderhandelen over de hoogte van de schadevergoeding.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u net als inmiddels meer dan 5000 letselschadeslachtoffers kosteloos juridische hulp van 1 van onze ervaren en deskundige letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Onze letselschade advocaten werken landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht, waar in Nederland u ook woont. Maar een letselschade advies of intakegesprek met een letselschade advocaat van ons advocatenkantoor kan ook al tijd bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of klik op onderstaande button en wij nemen direct contact met u op.

Let op: wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar