Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Alkmaar

Bent u in Alkmaar op zoek naar een letselschade specialist voor het verhalen van schade als gevolg van een ongeval of medische fout? Bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar vindt u een deskundige en ervaren specialist in het verhalen van letselschade als gevolgen van onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, ongevallen op de weg en medische fouten. En wij werken ook nog eens kosteloos voor u. Zowel uw letselschade in Alkmaar als onze kosten verhalen wij namelijk volledig op de aansprakelijke partij.

Wilt u uw letselschade in Alkmaar kosteloos laten verhalen door onze letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vergoeding letselschade in Alkmaar

Een ongeval zit in een klein hoekje. Een verkeerongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld een hondenbeet kan echter enorme gevolgen voor u in Alkmaar hebben. Hoe fijn is het dan dat u weet dat uw schade snel en volledig verhaald wordt door een erkende specialist. Bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar doen wij namelijk maar één ding, letselschade verhalen. En daar zijn wij dan ook heel goed in! Zo goed zelfs dat wij het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA en de Orde van Advocaten mogen dragen. Dit is voor u de garantie dat u in Alkmaar te maken heeft met een betrouwbare en deskundige partij.

Waar heeft u als letselschade slachtoffer recht op

Na een ongeval krijgt u te maken met allerlei kosten en schade. Zo maakt u medische kosten omdat u uw eigen bijdrage moet betalen. Maar ook kan het zijn dat u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld voor verzorging of in het huishouden. En wat als u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt? Met andere woorden, waar heeft u recht op als letselschade slachtoffer in Alkmaar?

Conform de wet dienen alle kosten die u door het ongeval maakt vergoed te worden door de verantwoordelijke partij. Daarnaast dient al uw schade betaald te worden, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid. Deze kosten en schade is uw letselschade! U dient dus volgens de wet volledig schadeloos te worden gesteld.

Contact met uw letselschade advocaat in Alkmaar

Lijdt u in Alkmaar letselschade door een ongeval? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 of mail ons!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar