Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Almere

Als u in Almere een ongeval is overkomen en u bent hierbij gewond geraakt, dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding van de schade die u door het ongeval lijdt. Deze schade door een ongeval in Almere noemen wij letselschade. Maar wanneer heeft u nu recht op een schadevergoeding en wie betaalt uw letselschade? En als u letselschade heeft, waar heeft u dan recht op?

Bovenstaande vragen en al uw andere vragen over letselschade in Almere en Lelystand beantwoorden onze letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten graag voor u. En dit doen wij ook nog eens geheel kosteloos! Onze kosten verhalen wij namelijk, net als uw letselschade, op de aansprakelijke partij!

Wij verhalen uw letselschade in Almere kosteloos voor u!

Een ongeval zit in een klein hoekje. Iedereen maakt ook wel eens een fout of is onvoorzichtig. Maar helaas kunt u hier de dupe van worden met alle schadelijke gevolgen van dien.

Gelukkig heeft u op grond van de wet vaak recht op een vergoeding van uw letselschade. En omdat het verhalen van letselschade niet eenvoudig is, bepaalt de wet ook dat u bij letselschade recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat. Zo kunt u in Almere kosteloos uw letselschade verhalen na een verkeersongeval, arbeidsongeval of een val door een gebrekkige weg. En u heeft recht op een volledige schade vergoeding, dus al uw letselschade in Almere wordt vergoed!

Waar heeft u recht op?

Bij letselschade kunt u in de eerste plaats denken aan alle kosten die u in Almere door een ongeval lijdt. Bijvoorbeeld medische kosten. Zo bent u al snel uw eigen risico kwijt en heeft u wellicht kosten gemaakt voor uw fysiotherapeut. Maar naast medische kosten komen ook gemaakte reiskosten en kosten voor verzorging, verpleging thuis en in het ziekenhuis en een hulp in het huishouding voor vergoeding in aanmerking.

Bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval? Ook inkomensschade valt onder letselschade. Tenslotte heeft u recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Almere en Lelystad

Wilt u in Almere of Lelystad uw letselschade kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag. Bel onze gratis letselschadelijn voor informatie en het verhalen van uw letselschade in Almere en Lelystad: 0800- 2784626 of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar