Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Amsterdam Zuidoost

Woont u in Amsterdam-Zuidoost en heeft u te maken met letselschade na een ongeval of medische fout? Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos bij het verhalen van uw schade. Of u nu het slachtoffer bent van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een hondenbeet, onze letselschade advocaten Amsterdam-Zuidoost staan voor u klaar.

Letselschade Amsterdam-Zuidoost

Bij letselschade in Amsterdam-Zuidoost komt u met veel vragen te zitten. Wie is aansprakelijk voor mijn letselschade? En wie vergoed mijn schade na een ongeval of medische fout? Welke schade wordt er vergoed? Deze en al uw andere vragen over letselschade in Amsterdam-Zuidoost beantwoordt uw letselschade advocaat in Amsterdam-Zuidoost graag voor u. Neem contact met ons op!

Wij verhalen kosteloos uw letselschade

Bij schade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval, maar ook na een hondenbeet of een valpartij over een losliggende tegel in Amsterdam- Zuidoost heeft u recht op een volledige schadevergoeding. De kosten die u door het ongevalmaakt worden vergoed, bijvoorbeeld medische kosten. Zo bent u vaak het eigen risico van de zorgverzekering verschuldigd. Maar ook kosten voor hulp in de huishouding of kinderopvang worden vergoed.

Indien u in Amsterdam-Zuidoost tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent door een ongeval, dan lijdt u inkomensschade. Dit noemen wij verlies aan verdienvermogen. En deze schade kan oplopen, zeker als u langer dan 1 jaar arbeidsongeschikt bent. Uw werkgever hoeft dan nog maar 70% van uw loon te betalen. En als zelfstandig ondernemer in Amsterdam- Zuidoost derft u omzet en dus winst! Uw inkomen gaat omlaag met alle gevolgen van dien.

Uw letselschade advocaat in Amsterdam-Zuidoost verhaalt al uw letselschade. Door jarenlange ervaring weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. En wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Zowel uw letselschade Amsterdam-Zuidoost als uw kosten voor rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijke partij. U maakt voor de rechtsbijstand van onze letselschade advocaat in Amsterdam- Zuidoost dus geen kosten!

Neem contact op met uw letselschade advocaat Amsterdam-Zuidoost

Heeft u letselschade Amsterdam- Zuidoost en wilt u de hulp van een ervaren letselschade advocaat? Neem dan contact op met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij werken in heel Amsterdam, Diemen, Amstelveen en Duivendrecht. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade!

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar