Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Amsterdam

Bent u op zoek naar een letselschadebureau of een letselschade advocaat? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Bij ons werken namelijk alleen maar letselschade advocaten. En wij werken volledig kosteloos voor u! Dus niet alleen wordt u geholpen door een erkende en ervaren letselschade advocaat, het kost u ook nog eens niets! Waarom zou u dan genoegen nemen met een letselschadebureau?

Uw letselschade in Amsterdam kosteloos voor u verhaald!

Als u gewond bent geraakt bij een ongeval en u lijdt hierdoor schade, dan spreken wij van letselschade. En deze schade kan flink oplopen. Want als u na het ongeval op de spoedeisende hulp bent geweest of u moet naar een specialist, dan bent u uw eigen risico kwijt. En niet alle medische kosten worden vergoed. Soms komen de kosten van een fysiotherapeut voor uw eigen rekening. Niet zelden is er zelfs sprake van arbeidsongeschiktheid door het ongeval. U lijdt dan inkomensschade. Ook deze letselschade kan verhaald worden op de aansprakelijke partij!

Veel mensen denken dat letselschade advocaten duur zijn. Er wordt dan ook soms gekozen voor een letselschadebureau. Maar hier werken geen advocaten. Soms zijn er niet eens juristen werkzaam! De wetgever heeft echter begrepen dat het bij letselschade voor u in Amsterdam belangrijk is dat u wordt bijgestaan door een erkende en deskundige letselschade advocaat. Daarom staat in de wet dat u recht heeft op gratis rechtsbijstand. Onze letselschade advocaten in Amsterdam helpen u dan ook kosteloos! Al uw schade en de kosten van uw rechtsbijstand worden vergoed door de aansprakelijke partij!

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Amsterdam!

Lijdt u in Amsterdam schade door een ongeval of medische fout? Neemt u dan contact met ons op. Wij werken in Amsterdam en staan graag voor u klaar. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor gratis advies en het kosteloos verhalen van uw letselschade!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar