Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

letselschade appende bestuurder

Het is als bestuurder niet toegestaan om op de fiets of in de auto te appen. De rechtbank veroordeelde een vrouw die op de fiets appte tot een taakstraf van maar liefst 150 uur. De vrouw had namelijk tijdens het appen een andere vrouw aangereden. Het slachtoffer had dermate ernstig letsel dat ze twee dagen na het verkeersongeluk in Velp overleed aan de gevolgen van het letsel.

Letselschade door appende bestuurder

Een appende bestuuder is niet alleen strafrechtelijk verwijtbaar. Als u in Noord- Holland slachtoffer bent van een appende bestuurder, dan dient deze persoon uw letstelschade te vergoeden. Een ongeval veroorzaken door als bestuurder te appen levert namelijk ook een onrechtmatige daad voor de wet op. Alle letselschade die u als gevolg van een appende bestuurder lijdt, komt voor vergoedin in aanmerking. Een letselschade advocaat van ons kantoor in Wognum, Hoorn, Alkmaar of Purmerend kan u hierbij kosteloos helpen!

In de zaak van de vrouw hierboven ging het niet om letselschade, maar om overlijdensschade. Zo komen in dat geval de kosten voor de begrafenis, maar komt mogelijk ook de inkomensschade van de nabestaanden voor vergoeding in aanmerking.

Wilt u uw letselschade door een appende vrouw laten verhalen? Neemt u dan contact op met onze advocaten in West- Friesland, Hoorn, Alkmaar of Purmerend!

Gewond door appende bestuurder in het verkeer

Indien u door een appende bestuurder gewond raakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Daaronder vallen ten eerste de kosten die u door het ongeval maakt. Zo komen medische kosten, reiskosten en kosten voor huishoudelijke hulp en kinderopvang voor vergoeding in aanmerking. Bent u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt als gevolg van het ongeval? Dan moet de appende bestuurder ook uw inkomensschade vergoeden.

Motorvoertuigen zijn in Nederland verplicht verzekerd. Is de schade door een appende bestuurder van een auto of scooter veroorzaakt? Dan zal in bijna alle gevallen uw letselschade vergoed worden. Maar ook als u door een appende fietser wordt aangereden is er meestal een verzekeraar die opkomt voor uw schade.

Laat uw letselschade verhalen door een letselschade advocaat in Noord- Holland

Bent u het slachtoffer van een appende bestuurder in Noord- Holland? Bijvoorbeeld in Hoorn, Purmerend of Alkmaar? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Met kantoren in Wognum (West-Friesland), Hoorn, Alkmaar en Pumerend, zijn wij altijd dichtbij. Maar ook in Den Helder of in de regio Zaandam en Amsterdam kunt u bij ons terecht. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten werken namelijk in heel Noord- Holland en daarbuiten! En als u dat fijn vindt komen onze letselschade advocaten bij u thuis.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Noord-Holland

Lijdt u schade als gevolg van een appende bestuurder van een fiets, auto, brommer of scooter? Neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag en verhalen indien gewenst uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar