Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade specialist Beemster

Is u een ongeval op het werk overkomen en heeft u hierbij letsel opgelopen? Onze letselschade advocaat bij u in de buurt verhaalt kosteloos uw schade. Onze letselschade specialist verhaalt uw schade na een bedrijfsongeval voortvarend en kosteloos. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend intakegesprek.
Onze letselschade advocaat komt graag bij u thuis om de gevolgen van het bedrijfsongeval met u te bespreken. Uw letselschade wordt in kaart gebracht en onze letselschade advocaat gaat direct voor u aan het werk om uw schade te verhalen.

Bedrijfsongeval en aansprakelijkheid

Indien u een bedrijfsongeval overkomt, is uw werkgever in veel gevallen aansprakelijk voor de schade die u hierdoor lijdt. Dit staat in de wet. Uw werkgever dient er namelijk voor te zorgen dat u het werk op een veilige manier kunt doen. Hij moet alles in het werk stellen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Machines die u gebruikt moeten veilig zijn. U moet instructies krijgen om het werk veilig te kunnen doen. Ook dient uw werkgever toezicht te houden op het werk om een bedrijfsongeval te voorkomen. Dit staat in de wet.

Het is belangrijk dat u na een bedrijfsongeval hiervan zo snel mogelijk bij de werkgever een melding maakt. Doe dit bij voorkeur schriftelijk, bijvoorbeeld door het invullen van een ongevallenformulier. Veel werkgevers hebben een dergelijk formulier. Zorg er in ieder geval voor dat u kunt aantonen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u daardoor letselschade lijdt. Het is vervolgens aan de werkgever om aan te tonen dat hem van het bedrijfsongeval geen verwijt gemaakt kan worden. Hierin slaagt een werkgever in de regel niet. Hij dient uw schade dan te vergoeden.

Als u kunt aantonen dat u door een bedrijfsongeval letselschade lijdt en de werkgever kan niet aantonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden, dan is de werkgever aansprakelijk. U letselschade komt dan voor vergoeding in aanmerking.

Letselschade vergoeding

Bij een bedrijfsongeval dient uw werkgever alle letselschade te vergoeden. Hiervoor is hij meestal verzekerd. De verzekeraar zal dan contact met u of uw letselschade advocaat opnemen. Het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval is specialistenwerk. U heeft na erkenning van de aansprakelijkheid recht op een kosteloze letselschade advocaat. Laat uw belangen daarom door een specialist behartigen. U weet dan zeker dat u een volledige vergoeding van uw letselschade ontvangt.

Bent u als gevolg van het bedrijfsongeval arbeidsongeschikt? Dan betaalt uw werkgever u het eerste jaar vaak door. Het tweede jaar hoeft hij u op grond van de wet nog maar 70% te betalen. Het verlies aan inkomen is letselschade. Deze verhaalt uw letselschade advocaat dan op de verzekeraar van de werkgever. Ook na 2 jaar komt uw inkomensschade voor vergoeding in aanmerking.
Naast het inkomen komen ook andere schadeposten voor vergoeding in aanmerking. Denkt u hierbij aan medische kosten, reiskosten, huishoudelijke hulp en het smartengeld.

Contact

Bent u het slachtoffer van een bedrijfsongeval en wilt u weten waar u recht op heeft? Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaat bij u in de buurt informeert u graag. Dit doet hij geheel vrijblijvend. Wilt u dat onze letselschade advocaat uw schade verhaalt? Dit doen wij graag en meestal volledig kosteloos voor u. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Wij zijn iedere werkdag van 8.00 uur tot 17.30 telefonisch bereikbaar op het gratis telefoonnummer: 0800-2784626. Stuurt u liever een mailbericht? Wij beantwoorden uw bericht 7 dagen per week nog op dezelfde dag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar