Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Beemster

Woont u in de Beemster en heeft u letselschade opgelopen bij een ongeval? Uw letselschade advocaat van ons kantoor verhaalt uw schade. Dit doen wij in de regel kosteloos voor u. Onze letselschade advocaat werkt in Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster. Wij werken dus in de hele Beemster. Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op!

Onze letselschade advocaat in de regio Beemster is verbonden aan de Orde van Advocaten. Ook is hij lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. U weet bij ons dan ook zeker dat uw letselschadedossier wordt behandeld door een expert op het gebied van letselschade. Wij werken in de hele regio Beemster, Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster.

Er zijn ook veel letselschadebureaus die zich in de Beemster aanbieden om uw letselschade te verhalen. Deze letselschadebehandelaars missen echter vaak kennis op het gebied van letselschade. Laat daarom geen schade liggen en laat uw belangen goed behartigen door een erkende letselschade advocaat van ons kantoor! Wij helpen u graag!

Intake met uw letselschade advocaat in Beemster

Zodra u onze letselschade advocaat in Beemster inschakelt, gaat deze voor u aan het werk. Uw letselschade advocaat komt eerst bij u thuis om met u te praten over het ongeval. De gevolgen worden in kaart gebracht en de schade begroot. Uw advocaat praat met u over wat u nodig heeft voor u revalidatie. Is er bijvoorbeeld verzorging of hulp in het huishouden nodig? De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten regelt het voor u.

U maakt vaak direct na het ongeval al kosten. Deze heeft u voorgeschoten. De kosten kunnen echter nogal oplopen. Denk hierbij aan reiskosten buiten de Beemster en het eigen risico van de zorgverzekering. Na de intake bij u thuis in de Beemster zal uw letselschade advocaat bij de aansprakelijke partij voor deze kosten een voorschot vragen op uw schade. U kunt dit bedrag dan gebruiken voor de eerste letselschade door het ongeval.

De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten zorgt dat al uw letselschade snel en volledig verhaalt wordt op de aansprakelijke partij. Dit is in de meeste gevallen een verzekeraar. Wij verhalen zowel uw materiële schade als het smartengeld.

Materiële letselschade

Onder materiële letselschade valt ten eerste de schade die u lijdt omdat u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent door het ongeval. Meestal wordt u door uw werkgever volledig doorbetaald na een ongeval. Dit geldt echter alleen voor het basisloon. Onregelmatigheidstoeslag of omzet gerelateerde bonussen worden vaak niet doorbetaald. Deze inkomensschade is letselschade. Uw letselschade advocaat van Adocatenkantoor Brugman in de regio Beemster verhaalt deze schade voor u.

Bent u langer ongeschikt, dan mag uw werkgever u na een jaar minder loon betalen, vaak maar 70% van uw loon. Na 2 jaar arbeidsongeschiktheid mag hij de loonbetaling zelfs stoppen. Uw schade kan hierdoor oplopen. Deze letselschade zal door uw letselschade advocaat in kaart worden gebracht en worden verhaald.

Er zijn nog veel meer materiële schadeposten. Meer hierover leest u hier

Smartengeld

Naast materiële letselschade heeft u recht op een bedrag aan smartengeld. Dit is een vergoeding van de door u geleden pijn en verdriet door het ongeval. Als u letsel aan een ongeval heeft overgehouden, heeft u altijd recht op smartengeld. Uw letselschade advocaat uit de Beemster vertelt u hier graag meer over.

Contact

Woont u in Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster of Zuidoostbeemster of elders in de regio Beemster? Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag! Heeft u vragen of wilt u een intake bij u thuis? Neemt u dan contact met ons op!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar