Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Bennebroek

Letselschade Bennebroek | Zoekt u een letselschade advocaat in Bennebroek en omgeving? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade advocaat in de regio Bennebroek helpt u graag. En dit doen wij kosteloos voor u! Bel 0800 2784626 of mail ons voor het verhalen van uw letselschade in Bennebroek, Heemstede, Zwaanshoek, Hoofddorp, Nieuw- Vennep, Hillegom, Vijfhuizen en Haarlem.

Uw letselschade advocaat Bennebroek helpt u kosteloos

Een advocaat is duur, dat is wat wij vaak horen. Bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten is dit anders. Want wij werken kosteloos voor u als iemand anders verantwoordelijk is voor uw letselschade. Zowel uw letselschade in Bennebroek als de kosten voor de rechtsbijstand van onze letselschade advocaten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij.

In de buurt van Bennebroek zijn ook letselschadebureaus actief. Dit soort belangenbehartigers zijn geen advocaten. Vaak worden uw belangen niet eens bijgestaan door een jurist. En dat levert in de praktijk veel problemen op. Kiest u daarom voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Dan weet u zeker dat u in Bennebroek te maken heeft met een deskundige en betrouwbare persoon.

Al onze letselschade advocaten zijn verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten en de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland.

Schadevergoeding na ongeval

Als u bij een ongeval gewond bent geraakt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Zo maakt u kosten bij letsel, zoals medische kosten en reiskosten naar uw arts of fyiotherapeut. Maar ook kan er sprake zijn van inkomensschade door tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten zorgt dat als deze schade op de verzekeraar van de aansprakelijke partij verhaald wordt.

Naast materiële schade heeft u ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn welke u door het ongeval lijdt. Onze letselschade advocaten in de regio Bennebroek adviseren u graag over uw rechten op schadevergoeding in Bennebroek en omstreken.

Contact met uw letselschade advocaat in Bennebroek

Heeft u in Bennebroek vragen over letselschade na een ongeval? Wij helpen u graag. Neem contact op voor al uw vragen of een kosteloos adviesgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Onze letselschade advocaten zijn iedere dag (dus ook in het weekend) telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0800 2784626. Mailt u liever? U ontvangt dezelfde dag nog antwoord op uw vraag!

Lees ook: SmartengeldInkomensschade – Letselschade & bijstand – Letselschade bij kinderen

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar