Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Bergen

Zoekt u in Bergen een specialist in het verhalen van letselschade na een ongeval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een locatie in onder andere Alkmaar zijn wij dichtbij. En onze letselschade advocaten hebben jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Voor de kosten hoeft u het ook niet niet laten om ons in te schakelen, want wij werken in Bergen kosteloos voor u. Net als uw letselschade verhalen wij de kosten voor onze rechtsbijstand op de aansprakelijke partij.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door onze letselschadespecialisten of heeft u vragen over letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Wij verhalen kosteloos uw letselschade in Bergen

Als u in Bergen op internet het woord “letselschade” invoert, dan komt u naast ons ook een veelvoud aan letselschadebureaus tegen. Deze pretenderen uw letselschade gratis te verhalen. Niets is vaak minder waar. Veel van dit soort kantoren werkt op ‘no cure no pay’ basis. Dat betekent dat u een percentage van uw schadevergoeding aan het letselschadebureau moet afdragen. En ook werken er geen advocaten bij deze letselschadebureaus. Vaak zijn het zelfs geen juristen die u bijstaan. Het gaat dan ook nogal eens vaak fout bij dit soort bureaus.

Kies voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Bij ons werken alleen ervaren en gediplomeerde letselschade advocaten. Zij staan allemaal ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Uw letselschade advocaat in Bergen is ook lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Bij ons weet u dan ook zeker dat u wordt geholpen door een betrouwbare, erkende en deskundige letselschadespecialist. En wij werken volledig kosteloos voor u. Wij vragen geen percentage van uw schadevergoeding. Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij!

Heeft u letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor al uw vragen en het kosteloos verhalen van uw letselschade of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar