Letselschade bij aanrijding taxi

Letselschade bij ongeval met taxi | De afgelopen tijd zijn er veel ongevallen gebeurd met taxi’s van Uber. Hierbij raakte mensen gewond en overleed er zelfs iemand. Maar wie betaalt nu uw letselschade of overlijdensschade als u in de taxi zat die het ongeval veroorzaakt heeft? En als u door een taxi wordt aangereden, kunt u dan ook uw letselschade verhalen? Bij Brugman Letselschade Advocaten leggen wij u dit graag uit.

Zat u in een taxi welke bij een ongeval betrokken was? Dan zijn er diverse mogelijkheden om uw letselschade op de taxichauffeur of diens werkgever te verhalen.

Valt de taxichauffeur een verwijt te maken en werkt hij in opdracht van een ander, bijvoorbeeld een taxibedrijf? Dan is zijn opdrachtgever aansprakelijk voor uw letselschade op grond van artikel 6:170 van het Burgerlijk Wetboek. Een werkgever is namelijk aansprakelijk voor de fouten die zijn ondergeschikte maakt. Maar er is een snellere weg om uw schade te verhalen op de taxi.

Ieder motorvoertuig in Nederland is verplicht verzekerd voor aansprakelijkheid. Dit op basis van de WAM, de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen. U hoeft op grond van de WAM niet eerst de bezitter van het motorvoertuig aan te spreken. U kunt zich direct bij de verzekeraar melden. Wij adviseren u daarom om bij een ongeval met een taxi een aanrijdingsformulier in te vullen en de taxichauffeur deze te laten ondertekenen.

Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij echter jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade door ongevallen. Ook bij een ongeval met een taxi. En wij helpen u graag en volledig kosteloos! Bent u betrokken geweest bij een ongeval met een taxi en bent u gewond geraakt? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

U bent aangereden door een taxi

Zat u niet in de taxi zelf maar bent u aangereden door een taxi? Ook dan heeft u recht op schadevergoeding. Er zijn diverse mogelijkheden om uw letselschade door de aanrijding met de taxi te verhalen. En ook hier geldt dat wij u graag helpen. En dit volledig kosteloos. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of mails ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade en overlijdensschade. Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Daarnaast hebben onze LSA- advocaten meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het verhalen van schade na een ongeval in het verkeer of op het werk.

Brugman Letselschade mag naast het LSA– keurmerk ook het specialistenkeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten voeren. Bij ons bent u dus beslist aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar