Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Bovenkarspel

In bovenkarspel en omstreken gebeuren helaas net als in andere plaatsen in Nederland veel ongelukken. Soms is er alleen materiële schade, maar vaak is er ook sprake van letselschade, schade die u lijdt doordat u bij het ongeval gewond bent geraakt. Maar wie is er nu voor deze letselschade aansprakelijk? En bij wie moet u zijn voor hulp om uw letselschade te verhalen?

Uw letselschade advocaat verhaalt kosteloos uw letselschade in Bovenkarspel

Voor het verhalen van letselschade in Bovenkarspel kunt u terecht bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij zijn gevestigd in Wognum, nog geen 20 rijden vanaf Bovenkarspel. Maar als u wilt komen onze letselschade advocaten gewoon bij u thuis om te praten over de gevolgen van het ongeval.

Heeft u letselschade door een verkeersongeval of ongeval tijdens het werk? Of bent u over een stoeptegel gevallen? Wij helpen u. Bel 0229 507903 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade in Bovenkarspel.

Al uw letselschade in Bovenkarspel snel vergoed!

Nadat wij u over het ongeval gesproken hebben, gaat uw letselschade advocaat direct voor u aan de slag. De persoon die verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval wordt aansprakelijk gesteld. Bijna iedereen is tegen aansprakelijkheid verzekerd. De onderhandelingen over uw schade wordt dan ook meestal gevoerd met de verzekeraar.

Bij letselschade maken wij een onderscheid tussen materiële schade en smartengeld. Bij de eerste groep is de voornaamste schadepost inkomensschade. Want misschien kunt u door het ongeval tijdelijk of voor langere tijd uw werk niet meer uitvoeren. Deze schade verhalen wij voor u op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Hetzelfde geldt voor door u gemaakte medische kosten en reiskosten. Heeft u hulp in het huishouden nodig of verzorging of verpleging thuis? Ook dat regelen wij voor u!

Smartengeld ten slotte is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt. Als u gewond bent geraakt bij een ongeval heeft u hier altijd recht op.

Laat uw letselschade in Bovenkarspel kosteloos verhalen

Lijdt u schade door een ongeval of medisch fout in het Westfries Gasthuis of een ander ziekenhuis? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel 0229 507903 of mail ons voor het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij kosteloos voor u. De kosten van onze rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijke partij.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar