Wilt u uw letselschade laten verhalen door een letselschade specialist?
Onze letselschade specialisten helpen u kosteloos!

Letselschade bureau

Hoofdkantoor Brugman Letselschade Advocaten

Bent u op zoek naar een letselschade bureau voor het verhalen van letselschade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want net als bij een letselschadebureau wordt u bij ons volledig kosteloos geholpen. Het verschil tussen ons en een traditioneel letselschadebureau is dat u bij Brugman Letselschade Advocaten wordt geholpen door advocaten. Dit heeft voor u de volgende voordelen:

 • de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand!
 • kosteloze rechtsbijstand op grond van de wet!
 • u wordt geholpen door uw eigen ervaren en deskundige letselschade advocaat!
 • veel meer expertise op het gebied van letselschade dan letselschadebureaus
 • wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten!
 • volledige afhankelijkheid; letselschade bureau’s maken prijsafspraken met verzekeraars!
 • wij werken voor slachtoffers door heel Nederland!

Veel mensen weten niet dat de letselschade advocaten van ons kantoor altijd volledig kosteloos letselschade verhalen. Geen no-cure-no-pay waarbij u een deel van uw letselschadevergoeding moet afstaan, maar echt kosteloos! In de wet is namelijk opgenomen dat u recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat als u door een ander letselschade lijdt.

Bent u op zoek naar een letselschadespecialist? Laat uw letselschade verhalen door een deskundig letselschade advocaat met meer dan 10 jaar ervaring. Bel ons op 0800 278 4626 of stuur een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschadevergoeding en letselschade bureau

Brugman Letselschade Advocaten

Er is u een ongeval overkomen. Veel voorkomende ongevallen zijn verkeersongevallen, arbeidsongevallen, hondenbeten en ongevallen door losliggende stoeptegels. De schade als gevolg van deze ongevallen kan fors zijn. Schade als gevolg van een ongeval is letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan dient deze partij uw letselschade te vergoeden. Motorvoertuigen zijn bij wet verplicht verzekerd. De meeste werkgevers, hondenbezitters en gemeentes en provincies zijn ook verzekerd. Uw letselschade wordt dan ook meestal door een verzekeraar vergoed.

Als u een ongeval is overkomen en letselschade lijdt, dan is het van belang te weten waar u recht op heeft. U wilt immers niet met schade blijven zitten. Dan begrijpen wij heel goed. Daarom komt uw letselschade advocaat direct na uw aanmelding bij u thuis om u uit te leggen waar u allemaal recht op heeft. Samen met u bekijken wat er nodig is om u volledig schadeloos te stellen. Eventueel schakelen wij een deskundige in, bijvoorbeeld een medisch adviseur of arbeidsdeskundige. Wij zorgen er voor dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

Letselschade is heel persoonlijk. Iedereen leeft immers onder andere omstandigheden. Om u toch inzicht te geven in de schadeposten die voor vergoeding in aanmerking komen treft u hieronder een overzicht aan. Wilt u weten waar u recht op heeft? Bel ons of stuur een bericht. Wij helpen u graag.

Letselschade verhalen door letselschade bureau

Bij letselschade na een ongeval kunt u aan de volgende schadeposten denken:

 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid
 • Pensioenschade
 • Eigen bijdragen voor medische hulpmiddelen
 • Uw eigen risico
 • Mantelzorg voor overname van taken in het huishouden
 • Smartengeld

Voornoemde schadeposten zijn slechts een kleine selectie uit alle schadeposten waar sprake van kan zijn. Bij Brugman Letselschade Advocaten, het letselschadebureau waar u bijgestaan wordt door een letselschade advocaat informeren wij u graag verder. Wij begroten uw letselschade en verhalen deze kosteloos op de aansprakelijke partij.

Brugman Letselschade Advocaten News

Contact met uw letselschade bureau

Lijdt u letselschade en wilt u deze laten verhalen? Neem contact op met het enige letselschadebureau waar u geholpen wordt door een letselschade advocaat. Bel ons op 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht met uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar