Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Castricum

Wanneer u in Castricum een ongeval overkomt en u raakt hierbij gewond, dan spreken wij over letsel. Indien u daarbij ook nog eens schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Hieronder vallen medische kosten, reiskosten en kosten voor hulp in het huishouden. Maar ook inkomensschade valt onder de definitie letselschade.

Uw letselschade in Castricum kosteloos verhaald!

Indien u in Castricum uw letselschade wilt verhalen op de aansprakelijke partij, dan kunt u terecht bij de letselschade Advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Met afspraaklocaties door heel Noord- Holland zijn wij altijd dichtbij. Woont u in de regio Castricum? Dan kunt u terecht bij onze afspraaklocatie in Alkmaar. Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem! Onze letselschade advocaten komen graag bij u thuis om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade!

Wij horen mensen soms zeggen dat advocaten duur zijn. Dit is soms ook zo. Maar bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij uw letselschade kosteloos! Hoe dan zult u zich afvragen. In de wet is geregeld dat als u door een ander letselschade lijdt, u recht heeft op een kosteloze advocaat. De kosten die wij voor u maken worden betaald door de aansprakelijke partij. En dit is vaak een verzekeraar. Deze betaalt dus en uw schade en uw kosten voor rechtsbijstand!

Kies voor een erkende en ervaren letselschade advocaat

Als u ons via Google heeft gevonden, dan bent u ook vast en zeker veel letselschadebureaus in de regio Castricum tegengekomen die beloven uw schade te verhalen. Maar bij de meeste letselschadebureaus werken geen erkende en ervaren letselschade advocaten. Vaak wordt u niet eens bijgestaan door een jurist met voldoende kennis van het letselschaderecht!

Bij Brugman Letselschade Advocaten weet u zeker dat u bij het verhalen van uw schade wordt geholpen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Uw advocaat van ons kantoor is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast is uw letselschade advocaat lid van de LSA, de vereniging van letselschade advocaten. U weet bij ons dus zeker dat u met een betrouwbare en deskundige letselschade expert te maken hebt.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Castricum

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar