Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Den Helder

Lijdt u in Den Helder letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of bent u gebeten door een hond of gevallen over een losliggende stoeptegel? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Als er namelijk iemand anders verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan dient deze partij uw letselschade te vergoeden.

Kosteloos verhalen letselschade in Den Helder

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u in eerste instantie denken aan kosten die u maakt door het ongeval, zoals medische kosten (eigen risico en eigen bijdragen) en een hulp in het huishouden. Bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval, dan lijdt u inkomensschade. Ook deze letselschade kan op de aansprakelijke partij verhaald worden.

Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Het is een vergoeding van de pijn die u door het letsel lijdt. Ook op een vergoeding van deze schade heeft u recht.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. De verantwoordelijke partij dient aansprakelijk te worden gesteld en de verjaring van uw letselschadeclaim dient gestuit te worden. Daarnaast dient een medisch adviseur ingeschakeld te worden om uit te sluiten of vast te stellen dat u ook in de toekomst nog last van het letsel kan krijgen. Dit kan immers van invloed zijn op de schade.

Bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten bent u in Den Helder aan het juiste adres voor het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij ook nog eens kosteloos voor u! Wij verhalen namelijk zowel uw letselschade als onze kosten op de aansprakelijke partij.

Uw letselschade advocaat in Den Helder helpt u graag

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een deskundige en ervaren letselschade advocaat in Den Helder? Neemt u dan contact met ons op. Wij zorgen dat uw letselschade volledig op de aansprakelijke partij verhaald wordt zonder dat u kosten maakt. Bel 0800 2784626 (ons gratis telefoonnummer) of mail ons voor een gratis advies en het kosteloos verhalen van uw letselschade! Wij helpen u graag.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar