Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Diemen

Heeft u in Diemen een specialist op het gebied van letselschade nodig? Bij advocatenkantoor Brugman werken specialisten op het gebied van het verhalen van letselschade. Of het nu om een verkeersongeval gaat, een bedrijfsongeval of een val door een gebrekkige weg, wij verhalen in Diemen uw letselschade u. En dit doen onze letselschade specialisten helemaal kosteloos voor u. Onze kosten worden namelijk in rekening gebracht bij de veroorzaker van het ongeval of bij de persoon die verantwoordelijk is voor het ontstaan van uw letselschade

Kosteloos verhalen letselschade Diemen

Als u in Diemen door een ander schade lijdt, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden. Vaak is deze persoon verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade wordt dan ook in de meeste gevallen vergoed door de verzekeraar. Maar waar heeft u recht op? Met ander woorden, welke letselschade komt voor vergoeding in aanmerking?

Letselschade bestaat ten eerste uit alle kosten die u in Diemen maakt als gevolg van het ongeval of de medische fout. Bijvoorbeeld het eigen risico van uw zorgverzekering. Maar ook andere medische kosten kunnen op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij verhaald worden. Maar ook alle andere kosten die u maakt door het ongeval of de medische fout komen voor vergoeding in aanmerking, zoals verblijfkosten in het ziekenhuis of kosten voor verpleging en verzorging thuis.

Arbeidsongeschikt en inkomensschade

Het komt geregeld voor dat slachtoffers van een ongeval tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt raken door het ongeval. Er ontstaat dan inkomensschade. Bent u in loondienst? Dan ontvangt u het eerste jaar uw volledige salaris. Maar onregelmatigheidstoeslagen vervallen. En na één jaar arbeidsongschiktheid hoeft uw werkgever u meestal nog maar voor 70% door te betalen. Na 2 jaar ziekte stopt de loondoorbetalingsverplichting zelfs helemaal. Uw inkomensschade kan dus oplopen. Onze letselschade advocaten verhalen ook uw inkomensschade in Diemen kosteloos voor u. Zo hoeft u zich geen financiële zorgen te maken.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Diemen

Lijdt u in Diemen letselschade als gevolg van een ongeval of medische fout? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten. Wij zijn gevestigd in de buurt van Diemen, maar komen graag bij u thuis om te praten over uw letselschade. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar