Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Dokkum

Bent u woonachtig in Dokkum en lijdt u letselschade door een ongeval of medische fout? De letselschadespecialisten van advocatenkantoor Brugman helpen u graag. Bij ons werken alleen de allerbeste specialisten op het gebied van letselschade. U wordt in Dokkum namelijk bijgestaan door een erkende en deskundige letselschade advocaat. Al onze letselschadespecialisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u met een betrouwbare en gespecialiseerde partij te maken heeft.

Wij werken in heel Friesland, dus ook in Dokkum. Maar ook in Bolsward, Drachten, Franeker, Harlingen, Joure, Leewarden, Lemmer, Oosterwolde,Sneek en Heerenveen bent u bij ons aan het juiste adres!

Kosteloos verhalen letselschade in Dokkum

Als u in Dokkum een ongeval overkomt, dan is dit ingrijpend voor u. Dat begrijpen wij heel goed. Door het ongeval heeft u letsel en bent u op meerdere gebieden beperkt. Soms is er zelfs sprake van tijdelijke of volledige arbeidsongeschiktheid. Misschien zit u ook wel met veel vragen. Komt het allemaal weer goed? Wanneer kan ik weer aan het werk en wie helpt mij met de verzorging van de kinderen en in het huishouden. Allemaal hele logische vragen.

Brugman Letselschade Advocaten ontzorgt! Wij zorgen er voor dat u zich in ieder geval op financieel gebied in Dokkum geen zorgen hoeft te maken. Al uw letselschade verhalen wij op de aansprakelijke partij. En dit doen onze letselschadespecialisten kosteloos voor u. Niet alleen uw letselschade, maar ook de kosten van rechtsbijstand verhalen wij voor u op de aansprakelijke partij. U maakt voor onze rechtsbijstand in Dokkum dus geen kosten!

Waarom een letselschade advocaat in Dokkum?

In Friesland en dus ook in de regio Dokkum vindt u diverse letselschadebureaus. Ook deze bureaus bieden aan uw letselschade te verhalen. Maar let op! Deze letselschadebureaus bezitten vaak niet de vereiste expertise om u te helpen. En soms gaat het bij letselschadbureaus heel erg mis.

Als u bij het verhalen van uw letselschade in Dokkum kiest voor een letselschadespecialist van Brugman Letselschade Advocaten, dan weet u zeker dat u deskundig wordt geholpen. U wordt namelijk bijgestaan door een letselschade advocaat. Deze advocaat, Friso Wieger Brugman, die zijn jeugd grotendeels in Friesland doorbracht, is ook lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten.

Friso Wieger Brugman helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade in Dokkum

Lijdt u in Dokkum schade als gevolg van een ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Wij komen gewoon bij u thuis om te praten over de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Dat is wel zo fijn voor u. Friso Wieger helpt u graag! Bel ons gratis telefoonnummer 0800 278 4626 of mail ons.

Woont u niet in Dokkum maar wel in Friesland? Friso Wieger werkt in heel Friesland, dus ook in Bolsward, Drachten, Franeker, Harlingen, Joure, Leewarden, Lemmer, Oosterwolde,Sneek en Heerenveen bent u bij ons aan het juiste adres!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar