Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade door hondenbeet

Bent u gebeten door een hond en heeft u hier letsel aan overgehouden? De bezitter van de hond is aansprakelijk voor de letselschade door een hondenbeet. De meeste mensen in Nederland zijn WA- verzekerd. Onder deze verzekering valt over het algemeen ook schade als gevolg van een hondenbeet. Uw schade kan dan ook verhaald worden op de verzekeraar van de hondenbezitter.

Het verhalen van letselschade door een hondenbeet is niet eenvoudig. Laat u u daarom bijstaan door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Wij helpen u graag. Dit doen wij geheel kosteloos voor u. Onze schade verhalen wij namelijk op de verzekeraar van de bezitter van de hond. Belt u 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of bij ons op kantoor.

Hondenbeet: verhalen van letselschade

Een hondenbeet kan ernstige gevolgen hebben. U bent gewond geraakt en heeft letsel. Hiervoor bent u onder medische behandeling. Misschien heeft u zelfs blijvend letsel. Dan is het belangrijk dat u de bezitter van de hond aansprakelijk stelt voor de schade die u door de hondenbeet lijdt.

Een hondenbeet kan tot ernstig letsel en pijnklachten lijden. Ook houdt u veelal een onstierlijk litteken aan het incident over. Helaas zien wij ook vaak dat er na een hondenbeet angst ontstaat voor honden. De beet kan op deze manier verstrekkende gevolgen hebben.

In de wet is opgenomen dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor de gedragen van het dier. Met andere woorden, als een hond u aanvalt of zelfs per ongeluk bijt, dan dient de bezitter van de hond uw letselschade te voldoen. Meestal is het de verzekeraar die de schade daadwerkelijk betaald.

Schade als gevolg van een hondenbeet noemen wij letselschade. U kunt bij schade denken aan medische kosten, bijvoorbeeld uw eigen risico. Maar ook als u een littekencorrectie wenst dan is dit schade die voor vergoeding in aanmerking komt. Is het letsel van dien aard dat u arbeidsongeschikt bent, dan is er sprake van inkomensschade. Deze en alle schade die u lijdt en kosten die u maakt door de hondenbeet komt voor vergoeding in aanmerking.

Letselschade hondenbeet: kosteloos verhalen van schade

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. Wij hebben ook geruime ervaring in het verhalen van letselschade door een hondenbeet. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van uw schade door een hondenbeet.

Onze letselschade advocaten werken volledig kosteloos voor u! Wij verhalen de kosten van onze rechtsbijstand namelijk op de bezitter van de hond of diens verzekeraar. U betaalt dus niets voor onze rechtsbijstand.

Wilt u uw letselschade door een hondenbeet laten verhalen? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar