Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Vraag het één van onze Experts

Letselschade Enkhuizen

Bent u in Enkhuizen gewond geraakt bij een verkeerongeval, bedrijfsongeval of heeft in Enkhuizen u op een andere manier letsel opgelopen? Dan heeft u wellicht recht op een schadevergoeding. Als er namelijk iemand verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. dient deze persoon u schade te betalen. Schade als gevolg van een ongeval of medische fout noemen wij letselschade als u bij het ongeval of de medische fout letsel heeft opgelopen.

Het verhalen van letselschade in Enkhuizen

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. De juiste persoon moet aansprakelijk worden gesteld. En dat is niet altijd even simpel! Zo is bij een fout van een collega of een werknemer in loondienst de werkgever aansprakelijk voor de letselschade en niet de “dader” zelf! En niet de bestuurder van de auto die u heeft aangereden is aansprakelijk voor de aanrijding waarbij u letsel heeft opgelopen, maar de bezitter van de auto. En het is uiteindelijk de verzekeraar van de auto die direct aangesproken moet worden!

Wilt u in Enkhuizen uw letselschade verhalen op de verantwoordelijke partij? Dan adviseren wij om u te laten bijstaan door een letselschade advocaat met ruime ervaring en een specialistenkeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hiervoor bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Wognum aan de A7, dus vlak bij u thuis in de Regio Enkhuizen!

U heeft recht op een volledige vergoeding van uw kosten en letselschade!

In de wet staat dat u bij letselschade terug moet worden gebracht in de situatie zonder ongeval. In de praktijk is dit echter vaak niet mogelijk. Wel kunnen wij er voor zorgen dat u financieel volledig gecompenseerd wordt! Alle kosten die u maakt en de volledige schade die u in Enkhuizen door het ongeval lijdt verhalen wij voor u. Hierbij kunt u denken aan de volgende letselschade:

– Inkomensschade omdat u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt bent geraakt bij het ongeval.

– Medische kosten die u maakt, bijvoorbeeld voor uw eigen risico en de kosten van de fysiotherapeut.

– Kosten voor verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp

– Smartengeld, een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Wij helpen u kosteloos

Woont u in de regio Enkhuizen en wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Belt u ons dan op onze kosteloze letselschadelijn: 0800 278 4626. Wij helpen u graag. Wij verhalen voor u in Enkhuizen uw letselschade kosteloos. Onze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij!

Zie ook: Letselschade door verkeersongevalLetselschade bedrijfsongevalDe letselschade richtlijnen

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar