Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze Experts

Letselschade Hauwert

Letselschade in Hauwert? Dan heeft u meestal recht op een kosteloze letselschade advocaat. In Hauwert, Oostwoud, Westwoud en Zwaagdijk kunt u voor het verhalen van uw letselschade kosteloos terecht bij advocatenkantoor Brugman. Met afspraaklocaties in Wognum (hoofdkantoor), Hoorn, Purmerend en Hoorn zijn wij altijd bij u in de buurt. Ons hoofdkantoor vindt u in het oude DSB Bank gebouw aan de A7!

Letselschade Hauwert

Een ongeval brengt veel ongemak met zich mee, en soms zelfs meer dan dat. U heeft pijn, maakt kosten en bent misschien wel arbeidsongeschikt door het ongeval. Of u of uw kind loopt door het letsel een studievertraging op. Dan is het fijn als u zich alleen met het herstel bezig hoeft te houden. Uw letselschade advocaat in de regio Hauwert doet de rest. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld, ook voor de toekomst!

De letselschade advocaat in Hauwert van Brugman Letselschade Advocaten verhaalt niet alleen u materiële schade, zoals inkomensverlies en medische kosten. Ook uw psychische schade verhalen wij. Bijvoorbeeld omdat u door een ongeval in het verkeer rijangst heeft gekregen of het ongeval in uw slaap herbeleeft. Ook deze kosten verhalen onze letselschade advocaten voor u in Hauwert.

Tenslotte heeft u altijd recht op smartengeld. Deze immateriële schade is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het letsel lijdt.

Wanneer heeft u recht op letselschade in Hauwert

Letselschade kunt u lijden als gevolg van een verkeersongeval. Reed u in een auto en heeft u geen voorrang gekregen? Of heeft de andere bestuurder anderszins een verkeersfout begaan? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Bent u als fietser of voetganger aangereden door een auto of scooter? Dan heeft u altijd ten minste recht op 50% van de schade. Ook als het motorvoertuig voorrang had! Is het motorvoertuig schuldig aan het ongeval? Dan heeft u altijd recht op een volledige schadevergoeding.

Kinderen hebben altijd recht op een volledige schadevergoeding, ook al waren ze onvoorzichtig en kon de auto of scooter niets aan het ontstaan van het ongeval doen.

U heeft ook recht op een vergoeding van uw letselschade als u een ongeval op het werk heeft gehad en uw collega een fout maakt of de werkplek of het gereedschap waarmee u werkte niet in orde waren. Dit noemen wij letselschade na een bedrijfsongeval

Neem contact op met uw letselschade advocaat in de regio Hauwert

Heeft u in Hauwert letselschade en wilt u deze kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Wognum, Hoorn, Purmerend of Alkmaar. Kunt u niet naar ons komen? Geen probleem. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten komt gewoon bij u thuis! Bel 0229 507903 of mail ons voor het kosteloos verhalen van uw letselschade.

Lees ook: Letselschade Hoorn – Letselschade West- Friesland – Letselschade Enkhuizen – Letselschade en bijstand

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar