Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Heemstede

Wanneer u in de regio Heemstede letsel heeft opgelopen door een ongeval of medische fout, dan denkt u misschien niet direct aan het verhalen van uw letselschade. Het belangrijkste is immers uw herstel. U wilt graag uw leven weer oppakken. Re-integreren en weer alles kunnen doen wat u voor het ongeval deed staat voorop.

Meestal beseffen slachtoffers van een ongeval pas later dat zij door het ongeval ook schade lijden. Het kan dan gaan om allerlei kosten die gemaakt zijn, maar ook kunt u inkomensschade lijden door het ongeval. Het is dan belangrijk om de aansprakelijke partij aansprakelijk te stellen voor de door u geleden letselschade in Heemstede!

Uw letselschade advocaat verhaalt kosteloos uw letselschade

Als een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden. De meeste mensen in Nederland zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Motorvoertuigen als auto’s, scooters en brommers zijn zelfs verplicht verzekerd. Uw letselschade in Heemstede wordt dan ook meestal betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

In de wet is opgenomen dat niet alleen uw schade, maar ook uw kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij betaald moet worden. U betaalt in Heemstede dus niets voor de hulp van onze letselschade advocaten!

Kies voor een erkende en ervaren letselschade advocaat

Op internet staan veel aanbieders die stellen uw letselschade in Heemstede te willen verhalen. Dit zijn veelal letselschadebureaus die weinig of geen kennis hebben van letselschade. Vaak wordt u bij deze letselschadebureaus niet eens bijgestaan door juristen, laat staan door een letselschade advocaat.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. Zij zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Uw letselschade advocaat voor de regio Heemstede is zelfs lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Bij ons weet u dus zeker dat u in Heemstede aan het juiste adres bent voor het verhalen van uw letselschade.

Neem contact op met uw letselschade advocaat!

Is u een ongeval met letselschade overkomen en wilt u uw letselschade in Heemstede verhalen? Neemt u dan contact met onze letselschade advocaten op. Wij helpen u graag en deskundig. Bel 0800 278 46 2 voor al uw vragen of een afspraak op een van onze spreeklocaties (Alkmaar – Purmerend – Wognum). Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar