Bent u in Hoofddorp op zoek naar een erkende letselschade advocaat?

Neem contact met ons op!

Letselschade Hoofddorp

Na een ongeval komt er veel op u af. U bent gewond geraakt en heeft pijn. Misschien bent u tijdelijk of voor altijd uw mobiliteit verloren. Soms is er zelfs sprake van arbeidsongeschiktheid na een ongeval. U lijdt dan schade. Schade omdat u gewond bent geraakt bij een ongeval noemen wij letselschade. Deze schade bestaat uit materiële schade zoals medische kosten en reiskosten en uit immateriële schade.

Indien u in de regio Hoofddorp woont dat kunt u voor het verhalen van uw letselschade terecht bij de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag en dit doen wij gegarandeerd kosteloos voor u! Geen no- cure- no- pay waarbij u een deel van uw schade moet afdragen. Wij verhalen onze kosten op de partij die aansprakelijk is en de letselschade heeft veroorzaakt.

Kosteloos verhalen letselschade in Hoofddorp

Onze letselschade advocaten werken in heel Noord- Holland en dus ook bij u in de regio Hoofddorp. U hoeft voor onze kosteloze rechtsbijstand niet naar één van onze kantoren te komen. Wij komen namelijk naar u! U hoeft de deur dus niet uit. Een van onze letselschade advocaten komt naar u in Hoofddorp om over het ongeval en uw letselschade te praten. En daarna gaat hij of zij direct voor u aan het werk.

Als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan dient deze partij al uw letselschade te vergoeden. Vaak doet hij of zij dit niet zelf, maar zijn of haar verzekeraar. Onze letselschade advocaat in de regio Hoofddorp neemt daarom contact op met deze verzekeraar en claimt door middel van een schadestaat uw letselschade.

Een vraag die wij vaak krijgen is welke schade voor vergoeding in aanmerking komt. Dit zijn in de eerste plaats alle kosten die u gemaakt heeft, zoals medische kosten, reiskosten, kosten voor hulp in het huishouden en kosten die u heeft gemaakt voor het repareren van schade aan u fiets, auto en kleding. Maar als u arbeidsongeschikt bent geraakt door het ongeval, dan is dit ook letselschade! Tenslotte heeft u recht op smartengeld, een vergoeding voor de door u geleden pijn en verdriet.

Whiplash en letselschade

Aan een ongeval kunt u allerlei soorten letselschade overhouden. Bekend letsel is een whiplash. Daarvan is meestal sprake bij een kop- staart- botsing. Door de klap kan u dan nekklachten krijgen. Vaak stralen deze nekklachten door in de schouders en armen. Soms zijn er zelfs tintelingen in de handen.

Whiplash is een erg vervelend letsel. U kunt lang uitgeschakeld zijn. In sommige gevallen is er zelfs sprake van blijvende invaliditeit en arbeidsongeschiktheid als gevolg van de whiplash. Bij dit letsel is de rechtsbijstand van een advocaat onontbeerlijk!

Een ander veel voorkomend letsel zijn breuken. Met name bij voetgangers of fietsers die worden aangereden door een brommer, scooter of auto ziet onze letselschade advocaat uit Hoofddorp dit letsel vaak.

Breuken genezen gelukkig vaak volledig. In sommige gevallen kan een breuk echter leiden tot blijvend letsel. De schade kan dan aanzienlijk zijn. Uw letselschade advocaat in Hoofddorp verbonden aan Brugman Letselschade Advocaten weet echter in elke situatie hoe te handelen.

Schade als gevolg van ongeval in Hoofddorp

De schade die voortkomt uit het letsel is letselschade. Er zijn diverse categorieën letselschade. De bekendste is waarschijnlijk het eigen risico inzake de zorgverzekering. Als u naar het Spaarne ziekenhuis in Hoofddorp moet als gevolg van het ongeval of naar een ander ziekenhuis, dan bent u dit eigen risico al kwijt. Maar ook de reiskosten naar uw medische specialist komen voor vergoeding in aanmerking.

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Als u als gevolg van het ongeval arbeidsongeschikt raakt, dan is er sprake van schade in het inkomen. Dit noemen wij in de letselschade verlies aan verdienvermogen. Onze letselschade advocaat verhaalt ook de schade voor u. Hetzelfde geldt voor re- integratiekosten.

Wellicht is het voor u ook niet meer mogelijk om na het ongeval bij te dragen in het huishouden. Ook dit is letselschade, zelfs als uw partner, kinderen of vrienden uw deel in het huishouden overnemen.

Letselschade zelfstandig ondernemer

Bent u zelfstandig ondernemer? Dan maakt u wellicht minder omzet en dus minder winst door het ongeval. Ook dit is letselschade. Wist u dan onze letselschade advocaat in Hoofddorp al vele zelfstandige ondernemers bijstond bij het verhalen van letselschade?

U leest het al, er zijn vele soorten letsel en schade. Uw letselschade advocaat uit Hoofddorp verbonden aan Brugman Letselschade Advocaten staat voor u klaar om uw schade te verhalen. En dit doen wij kosteloos voor u!

Uw letselschade advocaat in Hoofddorp helpt u graag!

Heeft u in Hoofddorp letselschade opgelopen en wilt u deze verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en kosteloos! Bel onze gratis letselschadehulplijn: 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade in de regio Hoofddorp!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar