Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Hoogkarspel

Heeft u te maken met letselschade als gevolg van een ongeval in Hoogkarspel? En is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan heeft u recht op een volledige vergoeding van uw letselschade. Daarnaast heeft u op grond van de wet recht op een gratis letselschade advocaat.

Een erkende en ervaren letselschade advocaat vindt u bij Adocatenkantoor Brugman aan de A7 in Wognun. Ons kantoor is gevestigd op het terrein van de gemeente Medemblik en dus goed bereikbaar vanuit Hoogkarspel. Onze letselschade advocaat helpen u graag. Neem contact met ons op voor al uw vragen op het gebied van letselschade en het verhalen van uw schade in Hoogkarspel.

Letselschade advocaat en letselschadebureaus

Als u ons op internet heeft gevonden, dan bent u vast ook letselschadebureaus in de buurt van Hoogkarspel tegengekomen. Bij deze bureaus werken geen letselschade advocaten. Vaak werken er niet eens juristen! En dit gaat nogal eens mis. Vaak verhalen ze niet alle schade en blijft het slachtoffer met de schade zitten. Maar ook is er geen enkele controle op letselschadebureaus.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten. Zij zijn allemaal aangesloten bij de NOVA, de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast is uw letselschade advocaat in Hoogkarspel lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocoaten. Als u kiest voor een letselschade advocaat dan weet u dus zeker dat u met een betrouwbare en deskundige partij te maken heeft.

Onze letselschade advocaten verhalen uw schade in Hoogkarspel kosteloos!

Sommige mensen denken dat een letselschade advocaat duur is. De kosten van onze rechtsbijstand worden bij ons echter verhaald op de aansprakelijke partij. Wij werken dus altijd volledig kosteloos voor u.

Bent u het slachtoffer van een ongeval? Neem dan contact met ons op. Wij verhalen uw schade kosteloos. Bel 0229 507903 of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar