Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Julianadorp

Bent u in Julianadorp gewond geraakt? Bijvoorbeeld door een aanrijding in het verkeer of omdat u op het werk een ongeval is overkomen? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Als een ander namelijk verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval, dan dient deze persoon uw letselschade in Julianadorp te betalen.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. U heeft te maken met allerlei regels en de tegenpartij is uiteindelijk vaak een grote verzekeraar. Het is daarom verstandig om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Bij Brugman Letselschade Advocaten bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze letselschadespecialisten werken in Julianadorp. Met afspraaklocaties in Wognum, Hoorn, Alkmaar en Purmerend en Den Helder zijn wij ook altijd dichtbij.

Uw letselschade Julianadorp kosteloos verhaald

Vaak denken mensen dat een letselschade advocaat duur is. Maar niets is minder waar. Onze letselschade advocaten werken namelijk kosteloos voor u in julianadorp. Zowel uw schade als de kosten voor rechtbijsatnd verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij. Ook in bijvoorbeeld Breezand en Den Helder!

Letselschade bevat zowel materiële schade als immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan medische kosten die u maakt door het ongeval. Maar ook kosten omdat u uw verbouwing door het letsel niet af kunt maken. Of als u verzorging of een hulp in het huishouden nodig heeft.

U kunt als gevolg van het ongeval ook tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt raken. Ook deze schade dient vergoed te worden. Bent u in loondienst? Dan ontvangt u meestal de eerste periode doorbetaald. Na 1 jaar ziekte ontvangt u echter nog maar 70% van uw inkomen en na 2 jaar vervalt de loondoorbetalingsverplichting. U valt dan terug in een uitkering van het UWV. En als zzp’er vervalt uw inkomen vaak volledig na een ongeval. U lijdt dan inkomensschade.

Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Het is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u lijdt als gevolg van het ongeval. Als u bij een ongeval in Julianadorp gewond bent geraakt heeft u altijd recht op een bedrag aan smartengeld.

Neem contact op met uw letselschadespecialist

Lijdt u in Julianadorp, Den Helder of Breezand of elders in de Noordkop letselschade door een ongeval? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade in Julianadorp.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar