Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Krommenie

Bent u het slachtoffer van een ongeval in Krommenie? Of woont u in Krommenie en is u een ongeval overkomen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Krommenie van Brugman Letselschade Advocaten. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten verhalen uw schade snel en zorgen voor een maximale schadevergoeding. U krijgt bij ons een vaste letselschade advocaat. Deze advocaat komt bij u thuis. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen.

Al onze letselschade advocaten zijn specialisten op het gebied van het verhalen van letselschade. Zowel het kantoor als de advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit is uw garantie dat u te maken heeft met erkende specialisten. Bij ons bent u met uw letselschade claim dan ook aan het juiste adres.

Letselschade advocaat Krommenie

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat in de regio Krommenie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graaf!

Brugman Letselschade Advocaten is een klein kantoor dat werkt in de regio Wormerveer. Wij blijven bewust klein. Wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak. Dat kan alleen als het gehele team iedere cliënt kent, dan secretaresse tot advocaat. Op ons kantoor werken daarom 2 advocaten. Deze worden ondersteund door twee juristen en een office manager. Iedereen binnen ons kantoor kent uw dossier. U bent bij ons dan ook geen nummer. Dat is onze filosofie.

mr. Friso Brugman

Friso Brugman is de oprichter van Brugman Letselschade Advocaten. Hij is uw aanspreekpunt in Krommenie als u het slachtoffer bent van bedrijfsongevallen of verkeersongevallen met whiplash klachten. Door zijn jarenlange ervaring is hij een absolute specialist op deze gebieden. Friso Brugman is lid van de vereniging van letselschade advocaten. Hij draagt ook het keurmerk letselschade van deze vereniging.

mr. Kirsten Wever

Kirsten Wever houdt zich binnen Brugman Letselschade Advocaten bezig met verkeersongevallen en bijtincidenten met honden. Ook letsel als gevolg van losliggende tegels of een gebrekkinge wet ligt op haar terein. Zij is opgeleid door mr. Friso Brugman en heeft zich op voornoemde rechtsgebieden gespecialiseerd. U heeft aan Kirsten Wever dan ook een deskundige en gedreven advocaat die zich volledig voor uw letselschadezaak inzet.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar