Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Landsmeer

Bent u het slachtoffer van een ongeval en woont u in Landsmeer, Den Ilp of Purmerland? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Uw Letselschade advocaat Landsmeer van Brugman Letselschade Advocaten adviseert u graag over uw rechten. Dit doen wij kosteloos. Is de aansprakelijkheid voor de gevolgen van het ongeval erkend? Dan verhaalt uw Letselschade advocaat Landsmeer kosteloos uw schade als gevolg van het ongeval.

Bent u gewond geraakt door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Of heeft u op een andere manier letselschade? Neem dan contact met uw Letselschade advocaat Landsmeer, Den Ilp en Purmerland op. Onze specialisten helpen u graag!

Letselschade advocaat Landsmeer

Uw Letselschade advocaat in de gemeente Landsmeer heeft jarenlange ervaring op het gebied van het verhalen van letselschade. Zo is
letselschade advocaat Friso Brugman al meermalen op de Nederlandse televisie geweest. Dit om uitleg te geven over uitlopende onderwerpen op het gebied van letselschade. Hij heeft ook landelijke bekendheid gekregen met een aantal grote letselschadezaken. Met name complexe letselschadedossiers zijn zijn werkterrein.

Friso Brugman is lid van de Nederlandse vereniging van Letselschade Advocaten, de LSA. Hij mag ook het keurmerk van deze organisatie voeren. Dit is slechts weggelegd voor een klein aantal advocaten. Friso Brugman werkt ook in de gemeente Landsmeer. Neem daarom contact met hem op met al uw vragen over letselschade.

Uiteraard kunt u ook voor de minder complexe zaken bij ons terecht. Bij advocatenkantoor Brugman werken meerdere advocaten. Al onze letselschade advocaten hebben geruime ervaring en kennis.

inkomensschade en smartengeld

Letselschade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Bij materiële schade kunt u in de eerste plaats denken aan inkomensschade. Maar ook reiskosten en medische kosten zijn materiële schade. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt.
Heeft u schade als gevolg van een verkeerongeval, bedrijfsongeval of medische fout? Bent u gebeten door een hond of gevallen over een gat in de weg of losliggende stoeptegel? Neem dan contact met uw Letselschade advocaat Landsmeer op voor een kosteloos adviesgesprek.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar