Onze letselschade advocaten in Lelystad verhalen uw letselschade kosteloos voor u!
Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval of bedrijfsongeval?

Letselschade advocaat Lelystad

Bent u in Lelystad gewond geraakt bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een letselschade vergoeding. Is iemand anders verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Deze persoon is dan aansprakelijk voor uw letselschade.

In de meeste gevallen wordt uw letselschade betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Uw letselschade advocaat in Lelystad verhaalt uw letselschade kosteloos voor u op deze verzekeraar.

Brugman Letselschade Advocaten helpt u in Lelystand graag na een ongeval. Wij zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld terwijl u revalideert van uw letsel. Neem contact met ons op voor een kosteloze intake of een letselschade advies. Wij helpen u graag.

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Lelystad voor mij?

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken enkel gespecialiseerde letselschade advocaten. Zij zijn allen aangesloten bij de Nederlandse orde van Advocaten. U weet dus zeker dat uw belangen worden behartigd door een betrouwbare partij. En uw letselschade advocaat is lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een deskundige en ervaren letselschade advocaat in Lelystad te maken hebt.

Als u slachtoffer bent van een ongeval is de tegenpartij uiteindelijk vaak een verzekeraar. De letselschade jurist die uw zaak namens de verzekeraar behartigt heeft veel ervaring op het gebied van het letselschade recht. Het is dan belangrijk dat u wordt bijgestaan door iemand met dezelfde kennis. U weet dan zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Uw letselschade advocaat in Lelystand bewaakt uw belangen. Hij of zij stelt de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade, onderhandeld met de verzekeraar en zorgt ervoor dat u niet tekort wordt gedaan door de tegenpartij.

Onze letselschade advocaten staan u in het gehele letselschade traject bij met raad en daad. Wij verhalen uw schade terwijl u revalideert.

Icon

Hoe hoog is mijn letselschade vergoeding?

De hoogte van de letselschade vergoeding hangt af van vele factoren. Een aantal factoren die van belang zijn bij het berekenen van letselschade zijn:

 • De ernst van het letsel (tibia plateau fractuur, hersenletsel, whiplash, dwarslaesie)
 • Duur van het letsel (hoe snel hersteld het letsel)
 • Is er wel of niet sprake van blijvend letsel en blijvende beperkingen
 • Welke schadeposten zijn van toepassing (inkomensschade, huishoudelijke hulp)
 • Persoonlijke kenmerken (leeftijd, wel of niet kinderen waar voor gezorgd moet worden)

Uw letselschade advocaat in Lelystand houdt met al deze factoren rekening bij het bepalen van uw letselschade.

Uit welke schadeposten bestaat mijn schadevergoeding?

Letselschade is heel persoonlijk. De hoogte hangt onder ander af van de schadeposten die in een individueel geval spelen. Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Het eigen risico van de zorgverzekering
 2. Eigen bijdragen medicatie
 3. Medische hulpmiddelen
 4. Verlies van inkomen doordat u niet kunt werken
 5. Reiskosten naar medische behandelaren
 6. Kosten die u in het ziekenhuis maakt
 7. Parkeerkosten (bij het ziekenhuis)
 8. Kosten voor de fysiotherapeut
 9. Behandelingen van de psycholoog
 10. Onderhoudskosten aan u huis en tuin
 11. (extra) kinderopvang
 12. Smartengeld

Shockschade en affectieschade

Vroeger had alleen de persoon die betrokken was bij een achterop-aanrijding of ander ongeval recht op een letselschade vergoeding. Tegenwoordig hebben ook getuigen en familie en vrienden van een slachtoffer onder omstandigheden recht op een letselschade vergoeding. Bent u bijvoorbeeld getuige van een ernstig of dodelijk ongeval, dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding als u door het ongeval psychisch letsel heeft. Dit wordt shockschade genoemd/

Affectieschade is smartengeld voor bij wettelijke regeling genoemde familieleden. Het gaat om vastgestelde smartengeldbedragen. Deze letselschade bedragen en meer informatie over affectieschade en shockschade vindt u door op de links te drukken.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor shockschade en affectieschade? Onze letselschade specialisten adviseren u graag en 100% kosteloos door midden van een letselschade advies.

Icon

Uw letselschade advocaat in Lelystad

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade advocaten stellen zich graag aan u voor. Wie wij zijn en wat wij doen vindt u op deze pagina. Hier leest u onder andere dat een persoonlijke benadering en hoogwaardige rechtsbijstand voor ons heel belangrijk zijn. U wilt immers goed geholpen worden en samen met uw letselschade advocaat in Lelystand een maximale letselschade vergoeding claimen.

Bij Brugman Letselschade advocaten vindt u meerdere ervaren en deskundige letselschade advocaten. Deze worden bijgestaan door een team van letselschade juristen. Zo weet u zeker dat u een sterk team van letselschade specialisten achter u heeft staan bij het verhalen van uw letselschade in Lelystad,

Lijdt u schade door een auto-ongeluk? Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Of lijdt u schade na een bedrijfsongeval? Wij helpen u bij het verhalen van de schadelijke gevolgen. De kosten van onze rechtsbijstand wordt voldaan door de tegenpartij, vaak een letselschade verzekeraar.

Bel voor het kosteloos verhalen van uw letselschade of vragen over letselschade of uw bestaande letselschadedossier 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op. Wij helpen u graag!

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

 

 

U vindt onze letselschade advocaten in de hele provincie! Dus ook voor een letselschade advocaat in Almere of een letselschade advocaat in Dronten kunt u bij onze advocaten in letselschade terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar