Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Lemmer

Bent u in Lemmer het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Of is u tijdens het werk een ongeval overkomen? De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. Zij verhalen uw letselschade in Lemmer kosteloos voor u. Onze letselschade advocaten gaan voortvarend te werk en zorgen voor een maximala schadevergoeding.

Wij begrijpen dat u na een ongeval niet bezig bent met het verhalen van uw letselschade in Lemmer. U richt zich liever op uw herstel. Onze letselschade advocaten nemen uw financiële zorgen na een ongeval dan ook graag van u over. Wij regelen alles voor u. Onze letselschade advocaten zorgen dat uw letselschade in Lemmer voor u verhaald wordt terwijl u bezig bent met uw herstel.

Kosteloos verhalen letselschade Lemmer

Mensen denken vaak dat een letselschade advocaat duur is. Bij Brugman Letselschade Advocaten betaalt u echter niets voor uw rechtsbijstand bij het verhalen van letselschade in Lemmer. Zowel uw letselschade in Lemmer als de kosten die u maakt voor rechtsbijstand worden door onze letselschade advocaten volledig verhaald op de aansprakelijke partij.

Wilt u uw letselschade in Lemmer kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Verhalen letselschade Lemmer

Na een ongeval maakt u kosten. Misschien bent u per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. U bent dan uw eigen risico verschuldigd. Maar ook als u voor het letsel in het ziekenhuis komt, dient u het eigen risico van uw zorgverzekering te betalen. Maar ook de kosten voor huishoudelijke hulp en opvang van uw kinderen is letselschade. Al deze kosten kunnen onze letselschade advocaten in Lemmer voor u verhalen.

Bent u tijdelijk of voor langere tijd arbeidsongeschikt door het ongeval? Dan is er sprake van inkomensschade. Dit wordt ook wel verlies aan verdienvermogen genoemd. Wellicht krijgt u het eerste en zelfs het tweede jaar doorbetaald door uw werkgever. Onregelmatigheidstoeslag en bonussen worden echter veelal niet doorbetaald. En na 2 jaar mag uw werkgever de arbeidsovereenkomst opzeggen. Zijn loondoorbetalingsverplichting voor u in Lemmer stopt in ieder geval na 2 jaar. U gaat er dan flink op inkomen achteruit. Het verschil tussen uw inkomen voor en inkomen na het ongeval is schade welke wij onze letselschade advocaten in Lemmer voor u kunnen verhalen.

Neem contact op met uw letselschade advocaat Lemmer

Lijdt u als gevolg van een ongeval letselschade in Lemmer? Neem dan contact op met onze letselschade advocaten. Wij helpen u graag. Bel ons gratis telefoonnummer 0800 2784626 of mail ons voor al uw vragen en het kosteloos verhalen van uw letselschade in Lemmer.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar