Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Limmen

Letselschade advocaat Limmen | Woont u in Limmen en lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Is een ander aansprakelijk voor het ongeval? Dan heeft u recht op een kosteloze letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Met afspraaklocaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Wognum (aan de A7) zijn wij altijd bij u in de buurt. Maar een afspraak met uw letselschade advocaat bij u thuis in Limmen is uiteraard ook mogelijk.

Belt u voor een kosteloos adviesgesprek met onze letselschade advocaat voor de regio Limmen 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een e-mailbericht. Wij helpen u graag! Naast Limmen zijn wij o.a. actief in Alkmaar, Uitgeest, Heiloo, Purmerend, Hoorn, Schagen, Heemstede, Heemskerk en Zaandam.

Letselschade advocaat Limmen

Na een ongeval in het verkeer, op het werk of door een bijtincident met een hond komt er veel op u af. U bent gewond en heeft letsel. Hiervoor bent u onder behandeling van artsen en wellicht van de fysiotherapeut. U heeft pijn en uw leven staat even op de kop. Er komt van alles op u af. Dan is het fijn als u in Limmen het verhalen van uw letselschade in handen kunt geven van een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Onze letselschade advocaat in Limmen zorgt dat u zich over het verhalen van uw letselschade geen zorgen hoeft te maken. Wij stellen de aansprakelijke partij aan en maken een schadestaat op. Ook het onderhandelen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij neemt uw letselschade advocaat in Limmen van u over. Terwijl u bezig bent met revalideren en wellicht zelfs re-integreren in uw werk, zorgen wij dat u in Limmen volledig kosteloos wordt gesteld.

Schadevergoeding bij letselschade in Limmen

Geen letselschadeslachtoffer is hetzelfde. De vorm en hoogte van de letselschade verschilt dan ook per persoon. Zo kan er bij u sprake zijn van inkomensschade omdat u arbeidsongeschikt bent door het ongeval. Maar het kan ook of tevens zo zijn dat u uw huishouden niet (volledig) kunt verrichten of dat er kinderopvang nodig is omdat u in het ziekenhuis ligt of een revalidatietraject ondergaat.

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat Brugman Letselschade Advocaten

Welke schade u ook heeft, uw letselschade advocaat in de regio Limmen verhaalt uw letselschade. En dit doen wij kosteloos voor u! Zowel uw letselschade als de kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij. U maakt dus geen kosten voor de hulp van uw letselschade advocaat in Limmen.

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Limmen

Heeft u letselschade in Limmen door een verkeerongeval, ongeval op het werk of door een gebrekkige weg? Neemt u dan contact op met uw letselschade Advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor al uw vragen over letselschade of een vrijblijvend adviesgesprek op een van onze kantoren (bijvoorbeeld in Alkmaar) of bij u thuis in Limmen.

Lees ook: Letselschade Alkmaar – Letselschade Uitgeest – Letselschade Heiloo – Letselschade Heerhugowaard

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar