Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Nieuwe Niedorp

Letselschade advocaat Nieuwe Niedorp |  Lijdt u door toedoen van een ander in Nieuwe Niedorp of in de regio letselschade? Dan dient de veroorzaker van het ongeval uw letselschade in Nieuwe Niedorp te vergoeden. De letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten helpt u hierbij. En u maakt voor onze rechtsbijstand geen kosten. Deze verhalen wij net als uw letselschade op de aansprakelijke partij!

Met kantoren in Wognum (aan de A7, in het voormalige DSB pand), Alkmaar, Hoorn en Purmerend zijn wij altijd vlak bij u in de buurt. Maar onze letselschade advocaat bij u in de buurt kan ook bij u thuis komen. Dat doet hij of zij graag!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Nieuwe Niedorp, dus ook in Winkel, Verlaat, Oude Niedorp, Middenmeer, Lutjewinkel, Aartswoud, Hoogwoud, Opmeer, Sijbekarspel, Oudkarspel, Langedijk, Alkmaar, Hoorn en Obdam.

Letselschade advocaat Nieuwe Niedorp

Na het ongeval bent u wellicht niet direct met schadevergoeding bezig. Maar u lijdt in Nieuwe Niedorp wel schade. Zo dient u uw eigen risico te betalen en bent u wellicht niet in staat uw huishouden zelfstandig te verrichten. Of u bent tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt door het ongeval. Dan is het goed om te weten dat uw letselschade advocaat al uw financiële zorgen uit handen neemt. Wij verhalen uw letselschade terwijl u zicht richt op uw herstel.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een ongeval? Dat leest u hier. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0229 507903 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Kies voor een kosteloze, ervaren en deskundige letselschade advocaat

In de buurt van Nieuwe Niedorp zijn naast de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten ook letselschadebureaus actief. Hier zijn meestal geen juristen actief, laat staan juristen gespecialiseerd in letselschade. Neemt u daarom een letselschade advocaat in de hand. Dan weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft. En onze eigen medisch adviseur kijkt ook of er nog rekening gehouden moet worden met toekomstige klachten en beperkingen door het ongeval. Dat geeft u zekerheid!

Neem contact op met uw letselschade advocaat in Nieuwe Niedorp

Mogen wij u helpen? Of heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met onze letselschade advocaat in Nieuwe Niedorp op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar. Ook in de avond tot 22.00 uur!

Bel 0229 507903 of mail ons voor het kosteloos verhalen van uw letselschade. Wij helpen u graag!

Lees ook: Letselschade na verkeersongeval – Letselschade bedrijfsongeval – Letselschade minderjarigen

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten werkt onder ander in: Winkel, Verlaat, Oude Niedorp, Middenmeer, Lutjewinkel, Aartswoud, Hoogwoud, Opmeer, Sijbekarspel, Oudkarspel, Langedijk, Alkmaar, Hoorn en Obdam.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar