Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade ongeval Alkmaar

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval in Alkmaar? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar helpen u bij het verhalen van uw schade door het ongeluk. Wij regelen uw letselschadeclaim voortvarend en zorgen voor een maximale schadevergoeding. Om de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar helpt u kosteloos.

Lees hieronder meer over het verhalen van letselschade bij een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval in de regio Alkmaar.

Icon

Letselschade verkeersongeluk Alkmaar

Bij een verkeersongeluk in Alkmaar komt er veel op u af. U bent gewond en heeft letsel aan het verkeersongeluk overgehouden. Het revalideren kost veel tijd. U wilt echter zo snel mogelijk weer verder met u leven. Door het verkeersongeluk lijdt u ook schade. Het verhalen hiervan is echter niet eenvoudig. Hiervoor kunt u echter een beroep op onze letselschade advocaten doen. Zij helpen u graag!

Letselschade bestaat uit materiële en immateriële schade. Bij materiële schade kunt u denken aan verlies van inkomen. Deze schade doet zich voor als u door het verkeersongeluk arbeidsongeschikt bent. Maar ook medische kosten, kosten voor hulp in het huishouden en reiskosten zijn materiële schade. Uw letselschade advocaat in de regio Alkmaar van Brugman Letselschade Advocaten informeert u graag verder.

Smartengeld

Naast materiële schade heeft u in Alkmaar na een verkeersongeluk ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de door u geleden pijn door het ongeval. U heeft altijd recht op smartengeld als u gewond bent geraakt bij een verkeersongeluk. Lees meer over smartengeld.

Icon

Letselschade bedrijfsongeval Alkmaar

Is u een ongeval tijdens het werk in de regio Alkmaar overkomen? Indien u hierbij letsel heeft opgelopen, dan heeft u bijna altijd recht op een schadevergoeding. Uw werkgever moet namelijk zorgen voor een veilige werkplek. Hij moet er alles aan doen om een ongeval te voorkomen. In de praktijk blijkt dan ook dat werkgevers bijna altijd aansprakelijk zijn voor de letselschade die u tijdens het werk in Alkmaar lijdt.

Op uw werkgever rust een zware zorgvuldigheidsplicht. Hij moet alles in het werk stellen om te voorkomen dat zijn medewerkers een ongeval tijdens het werk overkomt. Hij moet:

– Zorgen dat alle bedrijfsmiddelen (machines, auto’s, uw werkplek, de vloer enz.) in orde zijn.
– Voldoende instructies geven, bijvoorbeeld dat u beschermende kleding moet dragen, de veiligheidsvoorschriften kent en u weet hoe met een machine om te gaan.
– Voldoende toezicht houden. Uw werkgever moet op de werkvloer aanwezig zijn en kijken of zich geen onveilige situatie voordoet.

Indien uw werkgever aan één van de bovenstaande eisen niet voldoet, dan is hij aansprakelijk voor de gevolgen van het u overkomen ongeval. Alle door u geleden schade komt dan voor vergoeding in aanmerking.

Indienen letselschadeclaim

Als u een bedrijfsongeval is overkomen en u wilt uw werkgever aansprakelijk stellen, dan dient u een letselschadeclaim in bij uw werkgever. Bedenkt u daarbij wel dat u moet bewijzen dat u een ongeval tijdens het werk in Alkmaar is overkomen. Zorgt u daarom voor getuigen en meldt het bedrijfsongeval bij uw werkgever.

Heeft u blijvend letsel of bent u opgenomen in het ziekenhuis? Dan dient de arbeidsinspectie oftewel de Inspectie SZW te worden ingeschakeld. Het is voor u belangrijk dat dit gebeurt.

Bijna alle werkgevers zijn verzekerd voor de gevolgen van een bedrijfsongeval. Uw aansprakelijkstelling zal dan ook door uw werkgever in de regio Alkmaar naar diens verzekeraar worden doorgestuurd. Deze handelt uw letselschadeclaim verder met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten Alkmaar af.

Het verhalen van letselschade na een ongeluk tijdens het werk is niet eenvoudig. Neem daarom zo snel mogelijk na het ongeval contact op met een letselschade advocaat om u bij te staan. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn specialist op het gebied van letselschade bij bedrijfsongevallen in Alkmaar en omgeving.

Brugman Letselschade Advocaten Alkmaar

Laat ons u helpen uw letselschade in Alkmaar te verhalen. Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct met uw vragen op 088 27 84 626. Wij helpen u graag verder!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar