Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Specialist in Letselschaderecht

Dagelijks vinden er ongevallen plaats met letsel en schade als gevolg. Of het nu om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een hondenbeet gaat, gespecialiseerde rechtsbijstand van een letselschade specialist is bij dit soort ongevallen van groot belang. U wilt immers als slachtoffer van letsel een volledige letselschade vergoeding.

Het gebeurt nog te vaak dat slachtoffers met letselschade tekort wordt gedaan. Letselschadebureaus. letselschade juristen en rechtsbijstandsverzekeraars hebben namelijk niet de vereiste kennis. Neemt u daarom altijd een letselschade advocaat in de arm. Dan weet u zeker dat u de best mogelijke hulp krijgt.

 

Icon

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade specialist

Als u bij een ongeval gewond raakt, komt er veel op u af. U staat onder behandeling van uw huisarts of specialist, kunt voor korte of langere termijn uw werk niet verrichten en maakt veel kosten. U kunt hierbij denken aan medische kosten als uw eigen risico, reiskosten en schade aan uw auto of fiets. Maar als u echt pech heeft, heeft u ook inkomensschade of moet u die klus in uw huis of tuin uitbesteden in plaats van dat u het zelf doet. De kosten en dus uw schade kunnen zo flink oplopen.

Uw letselschade specialist van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. En dit doen wij altijd 100% kosteloos! Geen kleine lettertjes of no cure no pay, maar echt kosteloos. De kosten van het letselschade claimen verhalen wij namelijk op de partij die wij voor u aansprakelijk stellen!

Wilt u een letselschade advies of uw schade verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Verhalen van letselschade

Het verhalen van schade is niet zo eenvoudig als het lijkt. Verzekeraars keren niet vanzelfsprekend uw letselschade uit. Brugman Letselschade Advocaten heeft een team letselschade advocaten die zich enkel bezig houden met het verhalen van schade als gevolg van ongevallen en hondenbeten. Zij zijn allen gespecialiseerd in het verhalen van zowel materiële schade als smartengeld. Onze advocaten zorgen voor een optimale schadevergoeding.

Het team advocaten staat onder leiding van Mr. Friso Brugman. Hij is al jaren een absolute specialist als het gaat om het verhalen van letselschade. Als lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) heeft deze  advocaat al honderden slachtoffers van letselschade en overlijdensschade naar alle tevredenheid bijgestaan bij het verhalen van schade van slachtoffers.

Bent u het slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bent u door een hond gebeten? Of is een naaste van u als gevolg van een ongeval overleden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. Dit doen wij altijd geheel kosteloos!

Overlijdensschade

Als een van uw dierbare wegvalt, dan staat uw wereld even stil. Maar u moet ook van alles regelen. Niet alleen dient u de uitvaart te regelen, maar ook uw gezinssituatie is in één keer veranderd hetgeen veel aanpassing met zich meebrengt.

Mr. Friso Brugman van Brugman Letselschade Advocaten is specialist op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Hij kan u als geen ander bijstaan bij het verhalen van de schade die nabestaanden als gevolg van het overlijden van dierbare lijden. Meer informatie over overlijdensschade leest u hier.

Contact met uw letselschade specialist bij u in de buurt

Wil u kosteloze hulp bij het verhalen van uw letselschade of overlijdensschade? Neemt u dan contact met ons op, onze specialist bij u in de buurt helpt u graag. Want met 8 bezoeklocaties zijn wij altijd in de buurt! Een vrijblijvend advies of intakegesprek kan ook gewoon bij u thuis plaatsvinden!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het 100% kosteloos verhalen van uw schade

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar