Bent u op zoek naar een letselschade specialist bij u in de buurt?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en kosteloos!

Letselschade specialist

Iedere dag gebeuren er ongevallen. In het verkeer, op het werk of gewoon op straat omdat u over een losliggend stoeptegel valt. En wist u dat er jaarlijks in Nederland jaarlijks circa 150.000 mensen door een hond gebeten worden en hierbij letselschade oplopen? Wat ook de reden voor uw letsel is, een goede letselschade specialist verhaalt uw letselschade voor u.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij (de naam zegt het al) gespecialiseerd in het verhalen van letselschade, van licht letsel tot een whiplash, hersenletsel of een dwarslaesie. Door de jarenlange ervaring zorgt uw letselschade specialist van ons kantoor dat uw letselschade op adequate wijze verhaald wordt. En dit doen wij volledig kosteloos voor u want uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand worden door de aansprakelijke partij betaald.

Kiest u voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten, dan weet u zeker dat uw letselschade vergoeding voortvarend en maximaal verhaald wordt. Want onze letselschade specialisten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Met 7 afspraaklocaties in heel Nederland zijn wij ook nog eens altijd bij u in de buurt. Daarnaast komen wij voor de intake gewoon bij u thuis!

Lijdt u letselschade en bent u op zoek naar een letselschadespecialist bij u in de buurt? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Wat doet uw letselschade specialist voor u?

Na een ongeval komt er veel op u af. U bent gewond en heeft medische hulp nodig. Het werk gaat door maar u bent arbeidsongeschikt, en wie zorgt er voor de kinderen en het huishouden als u dit door het letsel niet kan? Uw letselschade specialist is er om u hierbij te helpen. Hij of zij zorgt dat uw inkomen gewoon doorbetaald wordt, maar ook dat er snel geld komt om bijvoorbeeld hulp in het huishouden in te schakelen of opvang voor de kinderen. En uw letselschade specialist regelt indien gewenst ook dat de autoschade en schade aan andere zaken verhaald wordt. Heeft u thuiszorg nodig?

Kort samengevat zorgt een letselschade jurist of advocaat van ons kantoor dat op financieel gebied alles geregeld wordt.  En loopt de medische behandeling niet naar wens? Of zijn er problemen ontstaan op het werk door het ongeval? Wij hebben ook een eigen medisch adviseur in dienst en een breed netwerk met arbeidsdeskundigen en arbeidsrecht advocaten op u bij te staan.

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Bent u gebeten door een hond of kat of gevallen? Uw letselschade specialist van Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en zijn altijd in de buurt!

Uw letselschade specialist verhaalt kosteloos uw letselschade

Letselschade is persoonlijk, iedereen heeft andere schadeposten waar in de schaderegeling rekening moet worden gehouden. Bij de een speelt arbeidsongeschiktheid een grote rol, terwijl de ander met zorgkosten zit of hulp nodig heeft in het huishouden. Daarom praten wij graag met u over uw behoefte aan hulp. Zo maakt uw letselschade specialist een persoonlijk plan van aanpak waarin precies staat waar u behoefte aan heeft.

Het aantal schadeposten is legio. De meest voorkomende schadeposten zijn echter:

 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid.
 • Kosten voor hulp in het huishouden.
 • Kosten voor kinderopvang.
 • Een studievertraging.
 • Medische kosten.
 • Reis- en parkeerkosten
 • Verzorgingskosten
 • Daggeldvergoeding ziekenhuis of revalidatiecentrum
 • Economische kwetsbaarheid
 • Smartengeld.

Wilt u weten wat uw letselschade specialist van Brugman Letselschade Advocaten voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op; wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

De letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten zijn ervaren en deskundige advocaten gespecialiseerd in letselschade. Een persoonlijke benadering en een hoge kwaliteit van rechtsbijstand zijn onze kernwaarden. Daarom wordt u in het gehele letselschadetraject bijgestaan door de zelfde letselschade-expert met ruime ervaring en een lidmaatschap van de LSA, de vereniging van letselschade specialisten.

Ons kantoor werkt landelijk. Met inmiddels 7 afspraaklocaties zijn wij altijd in de buurt. En onze rechtsbijstand is voor u kosteloos, zowel uw letselschade als de kosten voor het verhalen hiervan verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Bel voor al uw vragen of een afspraak met uw letselschade specialist: 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar