Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade claimen in de Beemster

Indien u in de Beemster een ongeval is overkomen en u lijdt schade, dan spreken wij over letselschade. Als iemand anders voor het ontstaan van het ongeval verantwoordelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Auto’s en andere motorvoertuigen zijn verplicht verzekerd. Maar ook heeft bijna iedereen een WA- verzekering. Uw letselschade wordt voor u in de Beemster dan ook meestal betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke persoon.

Kosteloos verhalen letselschade Beemster

In de wet is geregeld dat niet alleen uw letselschade in de Beemster vergoed wordt, maar ook de kosten van een letselschade advocaat. Wij verhalen uw letselschade in de Beemster dan ook kosteloos voor u. Of u nu in Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster of Zuidoostbeemster woont, u kunt een beroep doen op onze ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaten.

Woont u in de Beemster en wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door onze letselschade advocaten? Neem dan contact met ons op.

Wat is letselschade?

Letselschade bestaat uit twee delen. Aan de ene kant de materiële schade. Dit zijn ten eerste alle kosten die u in de Beemster maakt door het ongeval. Bent u per ambulance naar het ziekenhuis gebracht? Of staat u onder behandeling van een specialist? Dan bent u sowieso uw eigen risico kwijt. Maar niet alle zorg wordt vergoed, bijvoorbeeld kosten van de fysiotherapeut of bepaalde medicijnen. Andere kosten die verhaald kunnen worden zijn reiskosten en kosten voor hulp in de huishouding.

U kunt door het ongeval tijdelijk of zelfs volledig arbeidsongeschikt raken. Dan lijdt u inkomensschade. Ook dan spreken wij van materiële letselschade. Uw letselschade advocaat in de regio Beemster van ons kantoor adviseert u graag hoe met inkomensschade om te gaan.

Tenslotte betstaat letselschade uit smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt en het verdriet dat u ervan heeft.

Contact met uw letselschade advocaat in de Beemster

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wognum, nog geen 20 minuten rijden van de Beemster. Maar u kunt bij ons ook terecht in Purmerend en Alkmaar. Heeft u liever dat wij bij u thuis komen? Ook dat is mogelijk. Neem contact met onze letselschade advocaten in de regio Beemster op via 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar