Bent u gewond geraakt bij een ongeval en wilt u uw letselschade laten verhalen?

Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos!

Letselschade in ’t Zand

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout? En bent u in ‘t Zand op zoek naar een letselschadebureau of letselschade advocaat voor het verhalen van uw schade? Onze deskundige en ervaren letselschade advocaten in ‘t Zand helpen u graag. Onze rechtsbijstand is volledig kosteloos. Uw wordt bij het verhalen van uw letselschade door een ongeval altijd bijgestaan door een erkende letselschade advocaat. Dat is bij een regulier letselschadebureau niet het geval. Bij Brugman Letselschade Advocaten heeft u dan ook met een betrouwbare letselschadespecialist te maken.

Hebt u een vraag over letselschade of wilt u een kosteloos intakegesprek bij u thuis met één van onze letselschade advocaten? Neemt u dan gerust contact met Brugman Letselschade Advocaat op. Ons gratis telefoonnummer is: 0800-2784626. U kunt ons ook een e-mailbericht sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Smartengeld en materiële schade

Als u bij een ongeval gewond raakt en schade lijdt, spreken wij over letselschade. Deze schade bestaat uit materiële schade en smartengeld. Schade als reiskosten, medische kosten en verlies aan inkomen door arbeidsongeschiktheid is materiële schade. Smartengeld is een schadevergoeding voor de pijn en het verdriet welke u door het ongeval lijdt.

Bij onder andere een verkeersongeval of bedrijfsongeval kunt u als slachtoffer uit de regio ‘t Zand met verschillende schadeposten te maken krijgen. Zo kan er sprake zijn van arbeidsongeschiktheid en schade omdat u niet meer in staat bent uw huishouden volledig uit te voeren. Ook kan het zijn dat u verzorging thuis of in een revalidatiecentrum nodig heeft.

Letselschade ‘t Zand werkt kosteloos

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten in ‘t Zand zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Heeft u bij een ongeval een whiplash of dwarslaesie opgelopen? Bent u gewond geraakt op het werk? Bent u als zelfstandige ondernemer (tijdelijk) niet meer in staat om volledig te werken? Of is een dierbare van u overleden door een ongeval? Door de geruime ervaring en deskundigheid van onze letselschade advocaat in de regio ‘t Zand weten deze precies hoe in welke situatie te werk te gaan.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio ‘t Zand. Wij vinden daarbij een persoonlijk contact erg belangrijk. U heeft dan ook een vaste letselschade advocaat bij ons. Dit in tegenstelling tot een letselschadebureau. Uw letselschade advocaat komt graag bij u thuis om te praten over de gevolgen welke het ongeval voor u heeft. Na de intake wordt de aansprakelijke partij direct aansprakelijk gesteld en gaan wij voor u aan het werk. Indien gewenst regelen wij dat u vast een voorschot op uw letselschade ontvangt zodat de eerste schade vergoed kan worden.

Uw letselschadespecialist van Brugman Letselschade Advocaten in ‘t Zand neemt al uw financiële zorgen als gevolg van het ongeval uit handen. Wij zorgen na de aansprakelijkstelling direct voor een voorschot op uw schade als u dat wenst. De letselschade advocaat onderhandelt met de verzekeraar en zo nodig schakelt hij de nodige deskundigen in om het letsel en de schade vast te stellen. Uiteraard houdt uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten in ‘t Zand u vaak op de hoogte van de stand van zaken. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Second opinion letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar

Loopt uw letselschadedossier bij een ander letselschadebureau in ‘t Zand? Of bij uw rechtsbijstandsverzekeraar en bent u niet tevreden? Brugman Letselschade Advocaten voert kosteloos een second opinion voor u uit. Wij beoordelen of de juiste stappen zijn ondernomen en of de behandeling van uw letselschadedossier onnodig wordt vertraagd. Ook kijken wij of uw schade wel volledig wordt verhaald door het letselschadebureau of uw rechtsbijstandsverzekeraar. Vaak is dit namelijk niet het geval.

Wilt u als gevolg van de second opinion dat Brugman Letselschade Advocaten in de regio ‘t Zand uw dossier overneemt van uw letselschade bureau of rechtsbijstandsverzekeraar? Dat kan! U hoeft niets te doen, wij regelen dat het volledige dossier in ons bezit komt en stellen de wederpartij op de hoogte van het feit wij uw dossier hebben overgenomen.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Bij Brugman Letselschade Advocaten in de regio ‘t Zand werken alleen ervaren en deskundige letselschade advocaten. Bij gewone letselschade bureaus in ‘t Zand en een rechtsbijstandsverzekeraar is dit niet het geval. Wist u dat bij andere letselschade bureaus in ‘t Zand vaak niet eens juristen werken? Dit ten koste van u! Bij ons is dit gelukkig anders. Onze letselschade advocaten zijn deskundig en ervaren. Onze advocaten staan ook onder strenge controle van de Orde van Advocaten. U bent in ‘t Zand bij ons dan ook gegarandeerd aan het goede adres voor het verhalen van uw letselschade.

Wilt u de hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt? Bel 0229  507 903 of mail ons voor een kosteloos adviesgesprek.

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio ’t Zand. Wij zijn dus ook actief in Anna Paulowna, Den Helder, Schagen, Julianadorp, Heerhugowaard en Alkmaar.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar