Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade Velsen

Zoekt u een letselschade specialist voor het verhalen van letselschade in Velsen? Een letselschade advocaat die uw schade kosteloos verhaalt op de aansprakelijke partij? Neemt u dan eens contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Met meerdere afspraaklocaties in Noord- Holland zijn onze letselschade advocaten altijd dichtbij. En wij verhalen niet alleen uw schade, maar ook uw kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Wij werken dus kosteloos voor u!

Uw letselschade specialist verhaalt kosteloos uw letselschade in Velsen!

Als u door een ongeval letsel lijdt en iemand anders hiervoor aansprakelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Al uw letselschade in Velsen komt voor vergoeding in aanmerking. Bijvoorbeeld de medische kosten die u maakt. Maar ook de reiskosten naar de fysiotherapeut of uw specialist moeten vergoed worden.

Naast bovengenoemde kosten heeft u ook recht op een vergoeding voor hulp in het huishouden. Ook als het om mantelzorg gaat. Helpt uw partner of een kennis u bij het huishouden in Velsen omdat u dit door het ongeval niet meer kunt? Ook deze mantelzorg is schade!

Maakt u in Velsen kosten na een ongeval of lijdt u schade? Onze letselschade advocaat bij u in de buurt helpt u kosteloos!

Arbeidsongeschiktheid door ongeval

Bent u arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval? Dan lijdt u mogelijk nu al inkomensschade. Zo wordt onregelematigheidstoeslag niet doorbetaald bij arbeidsongeschiktheid. En na een jaar ziekte hoeft u werkgever u nog maar 70% van uw loon te betalen. Na 2 jaar stopt de loondoorbetalingsplicht zelfs helemaal! En bent u zzp’er of zelfstandig ondernemer? Dan staat uw werk stil en verliest u direct omzet en inkomen!

Neem in Velsen contact op met uw letselschade specialist

Wilt u uw letelschade in Velsen laten verhalen door een letselschade specialist? Wij staan voor u klaar. Onze LSA advocaat zorgt dat al uw letselschade op de aansprakelijke partij verhaald wordt. Kunt u niet naar ons kantoor komen? Geen probleem! Onze letselschade advocaat komt gewoon naar u in Velsen.

Bel 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen, advies of het verhalen van uw letselschade in Velsen!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar