Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade verkeersongeluk Den Helder

Heeft u letselschade door een verkeersongeluk in Den Helder? Of woont u in Den Helder en heeft u letselschade door een verkeersongeluk? Laat uw letselschade dan kosteloos verhalen door onze letselschade advocaat in Den Helder. Wij verhalen uw letselschade en smartengeld kosteloos voor u!

Na een verkeersongeluk komt er veel op u af. U bent gewond geraakt en heeft letsel. Terwijl u zich richt op uw herstel, maakt u ook nog eens allerlei kosten, zoals medische kosten en reiskosten. Maar wellicht bent u ook tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt door het ongeval of kunt u uw eigen huishouden niet meer volledig doen. Dan is het goed om te weten dat wij er zijn. Onze letselschade advocaten nemen uw financiële zorgen uit handen. Wij stellen de verantwoordelijke partij aansprakelijk en verhalen uw schade. Onze letselschade advocaat in Den Helder helpt u graag!

Letselschade kinderen bij verkeersongeluk

Is uw kind bij een verkeersongeluk in Den Helder betrokken? Kinderen onder de 14 jaar hebben in bijna alle gevallen recht op 100% van de door hen geleden schade bij een verkeersongeluk met een auto, motor of brommer. Ook als het motorvoertuig geen verwijt kan worden gemaakt! Dit is bepaald in de Wet aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen.

Aansprakelijkheid letselschade verkeersongeval

Het verhalen van letselschade na een verkeersongeval is niet eenvoudig. Daarom is het raadzaam om u bij te laten staan door een letselschade advocaat. Onze letselschade advocaten weten precies welke stappen er genomen moeten worden om uw letselschade snel en voortvarend te verhalen. Wij komen gewoon bij u thuis in Den Helder. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen voor onze kosteloze rechtsbijstand.

Niet alleen bij verkeersongelukken kunt u in Den Helder letselschade lijden. Lees onder andere ook over aansprakelijkheid bij kinderen of letselschade na arbeidsongeval

Schadevergoeding na verkeersongeluk Den Helder

Claimen van letselschade na een verkeersongeluk doet u door middel van een aansprakelijkstelling. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u hierbij. Dit doen wij kosteloos voor u! Onze letselschade advocaten zorgen dat de verantwoordelijke partij aansprakelijk wordt gesteld en voeren de onderhandelingen met de verzekeraar. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat al uw letselschade vergoed wordt. Ons stappenplan:

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis in Den Helder.
 • Inschakelen van een van onze Letselschade advocaten.
 • Aansprakelijk stellen verantwoordelijke partij.
 • Voorschot op uw schade regelen.
 • Onderhandelen met de verzekeraar.
 • Regelen van uw schade en nazorg verlenen.

Contact met Brugman Letselschade Advocaten

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten? Neemt u dan contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek bij u thuis in Den Helder. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar